Σφραγίστηκε η πλαζ Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη: Βρέθηκαν περισσότεροι λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο

Ο δήμος έχει καταθέσει ένσταση


ΕΛΛΑΔΑ
18:49
29/06/2020
Σφραγίστηκε η πλαζ Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη: Βρέθηκαν περισσότεροι λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο
4
loading

Σφραγίστηκε η δημοτική πλαζ Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη, καθώς έπειτα από έλεγχο βρέθηκαν παραπάνω λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο.

Όπως μετέδωσε το MEGA η παραλία θα παραμείνει κλειστή μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση που έχει υποβάλλει ο δήμος, καθώς αποδέχεται ότι υπήρχαν παραπάνω λουόμενοι, αλλά όπως σημειώνει ήταν μόνο 16.

Παράλληλα - όπως ανέφερε το κανάλι- στον δήμο επιβλήθηκε και πρόστιμο 7.000 ευρώ, ενώ άλλα τέσσερα καταστήματα σφραγίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, αφού μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε συνωστισμός σε καφετέριες και beach bars.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar δημαρχε εεεε

  ασε τι κλαψα και κοιτα τι βρωμια που υπαρχει σε ολο το πορτο ραφτη τόννοι σκουπιδια παντου

 2. avatar Selas

  Αυτον το βλαχοδημαρχο δεν υπάρχει τρόπος να τον καθαιρέσουν? Όχι τόσο για την παρανομία αλλά γιατί έχει το θράσος να κάνει και ένσταση γιατί λέει μόνο 16 παραπάνω άτομα ήταν.
  Ολίγον έγκυος δηλ. Τον ψηφίσατε αυτόν τον γκασμά.

 3. avatar Giorgis

  Το πρόβλημα είναι ότι αν κλείσουν μια παραλία, θα μαζευτούν περισσότεροι ακόμη στις κοντινές παραλίες οι οποίες μπορεί να είναι κι ελεύθερες που σημαίνει ότι είναι κι ανεξέλεγκτες. Από την άλλη, βρήκαν την κατάλληλη εποχή να κλείσουν την πρόσβαση μέσω του δάσους στην παραλία του Σχοινιά, τη μεγαλύτερη της Αττικής, απαγορεύοντας την είσοδο οποιουδήποτε τροχοφόρου. Δηλαδή ακόμη και ποδηλάτων, χωρίς να αναγράφεται ο λόγος. Το αποτέλεσμα ήταν να παρκάρουν όλοι στη στενή άσφαλτο πάνω από το δάσος και να γίνεται το αδιαχώρητο. Κι όλο αυτό χωρίς κάποια προειδοποίηση από τα μέσα ενημέρωσης ούτε και κάποια ενημερωτική σήμανση πριν φτάσει κανείς εκεί. Αν τύχαινε μια πυρκαγιά οι εγκλωβισμένοι στην κίνηση θα γίνονταν ψητοί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει