Η εξομολόγηση του κύριου Χρήστου για τη δική του μάχη με τον κορονοϊό συγκλονίζει. Ο 52χρονος άνδρας, νοσηλεύτηκε 22 μέρες στη  μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και μίλησε για τον δικό του Γολγοθά στην εκπομπή «Live News» του Mega.

«Αρχίζω και παίρνω τις δυνάμεις μου. Όλα τα οφείλω στην κ. Μανωλοπούλου που την έχω σαν δεύτερη μάνα μου. Δεν ξεχνάω τη στιγμή που μου έπιασε το χέρι και μου είπε αγόρι μου θα σε κάνω καλά. Αυτή τη στιγμή δεν την ξεχνάω», σημείωσε ο κ. Χρήστος.

«Είμαστε σε επικοινωνία, και σήμερα με πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνω. Μα τόση αγάπη αυτοί οι άνθρωποι, δεν με ξέρουν. Όταν ξύπνησα από την εντατική είδα δύο εικόνες. Τον Άγιο Παΐσιο, και τον Χριστό και την Παναγιά. Όταν ξυπνάω βλέπω έναν γιατρό και μου είπε “παιδί μου σου είπα θα σε κάνω καλά”. Ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία και την κ. Μανωλοπούλου και όλο το προσωπικό», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είναι λίγο υπερβολικός ο κ. Χρήστος, είναι ευσυγκίνητος, πέρασε μια έντονη δυσκολία και βγήκε νικητής. Δεν ήταν μόνο η προσπάθεια η δική μου, ήταν πολλών ανθρώπων, είναι λίγο υπερβολικός σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε από την πλευρά της η κ. Μανωλοπούλου, εντατικολόγος και αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

«Ήταν ο μόνος άρρωστος που νοσηλεύσαμε, και εύχομαι να είναι και ο τελευταίος. Είναι μια δοκιμασία για όλους. Είναι ένας αγώνας και για αυτούς που έχει θετικό αποτέλεσμα, αλλά και για εκείνους που δεν έχει ευχάριστο τέλος. Οι γιατροί δίνουν έναν μεγάλο αγώνα», πρόσθεσε η ίδια.

Η περιπέτεια του κ. Χρήστου με τον κορονοϊό άρχισε στις αρχές Απριλίου όταν και εμφάνισε κάποια συμπτώματα. Η διασωλήνωση του κρίθηκε απαραίτητη. Η σύζυγος του 52χρονου, παρότι και εκείνη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό δεν χρειάστηκε διασωλήνωση.

Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά και πλέον ο κ. Χρήστος είναι σπίτι του και καλά στην υγεία του.