Κορονοϊός: Έκτακτη πτήση την Κυριακή από το Κίεβο για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων

Στο αεροπλάνο δεν μπορούν να επιβιβαστούν Ουκρανοί και πολίτες άλλων χωρών


ΕΛΛΑΔΑ
22:49
20/03/2020
Κορονοϊός: Έκτακτη πτήση την Κυριακή από το Κίεβο για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων
loading

Έκτακτη πτήση από Κίεβο προς τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 15:30 για Έλληνες υπηκόους που θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα από την Ουκρανία.

Ειδικότερα, η πρεσβεία της Ελλάδας στο Κίεβο ενημερώνει ότι το τουριστικό γραφείο «MouzenidisTravel», θα προγραμματίσει έκτακτη πτήση στις 22/3 από Κίεβο προς Θεσσαλονίκη στις 15:30 για Έλληνες υπηκόους που θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα από Ουκρανία.

Επισημαίνεται στην ίδια ενημέρωση πως στην πτήση από Κίεβο προς Θεσσαλονίκη θα μπορούν να επιβιβαστούν μόνο Έλληνες πολίτες.

Δεν μπορούν να επιβιβαστούν ούτε Ουκρανοί ούτε πολίτες άλλων χωρών, ακόμα κι αν οι τελευταίοι είναι υπήκοοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποσαφηνίζει περαιτέρω. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.mfa.gr

Πτήση και από τη Βαρσοβία

Η πρεσβεία της Ελλάδος στη Βαρσοβία ανακοινώνει ότι τυχόν ενδιαφερόμενοι - πέραν εκείνων που έχουν συμπεριληφθεί στις καταστάσεις, oι οποίες έχουν ήδη αποσταλεί στην Aegean - να επιστρέψουν στην Αθήνα, με την έκτακτη πτήση (αριθμός πτήσεως A3 4991, ημερομηνία 21/3, ώρα 13:25 τοπική Πολωνίας) ειδικής αδειοδοτήσεως, παρακαλούνται να ευρίσκονται στο αεροδρόμιο Βαρσοβίας (Lotnisko Chopina - Okęcie) το Σάββατο 21 Μαρτίου, ώρα 10:00, προκειμένου, εφ’ όσον υπάρχουν κενές θέσεις, να προμηθευθούν, κατά σειρά προτεραιότητος.

Προς τον σκοπό εξυπηρέτησης ενδιαφερομένων της υστάτης στιγμής, η πρεσβεία αναφέρει ότι η προθεσμία (21/3, ώρα 13:00) παρετάθη μέχρι του ορίου εκείνου (21/3, ώρα 17:00), το οποίο θα επέτρεπε την απαραίτητη επεξεργασία των δεδομένων από την AEGEAN.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.mfa.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει