Βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντο από την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου μεταξύ Πόρου και Γαλατά

Τραγικό τέλος για τους τρεις επιβαίνοντες


ΕΛΛΑΔΑ
19:51
20/08/2019
Βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντο από την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου μεταξύ Πόρου και Γαλατά
loading

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πτώση του ελικοπτέρου στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρου και Γαλατά. Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Τρίτης μπροστά στα μάτια δεκάδων έκπληκτων κατοίκων που έβλεπαν το ελικόπτερο να περιστρέφεται αφού πρώτα έπεσε πάνω σε καλώδια ηλέκτρισμού προκαλώντας γενικό μπλακ άουτ στον Πόρο.

Νεκροί ανασύρθηκαν από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και οι τρεις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την στιγμή της πτώσης του μοιραίου ελικοπτέρου και από τις προσπάθειες του λιμενικού αλλά και κατοίκων να εντοπίσουν τους επιβαίνοντες.

Πρόκειται για τους δύο Ρώσους υπηκόους και τον Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου. Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή ολοκληρώθηκαν.

Κατά πάσα πιθανότητα, το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

Στο σημείο όπου βρίσκεται η άτρακτος του ελικοπτέρου βρίσκονται προληπτικά για λόγους ασφαλείας δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος.

Επίσης, σε συνεννόηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με το θάλαμο επιχειρήσεων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, υπάρχει έγκριση για μετακίνηση της ατράκτου σε ασφαλές σημείο προκειμένου να μη δημιουργεί κίνδυνο για τη θαλάσσια ναυσιπλοΐα αλλά και να εξεταστεί από ειδικούς εμπειρογνώμονες.

Λίγο πριν τις 20:00 ξεκίνησαν οι προσπάθειες ανέλκυσης των τμημάτων του ελικοπτέρου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει