«Να ανοίξουν οι κλιματιζόμενες αίθουσες των δήμων»

Η έκκληση του Τάκη Θεοδωρικάκου σε αιρετούς της αυτοδιοίκησης


ΕΛΛΑΔΑ
16:03
02/08/2019
«Να ανοίξουν οι κλιματιζόμενες αίθουσες των δήμων»
1
loading

Το μήνυμα να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να ανοίξουν τις κλιματιζόμενες αίθουσες που διαθέτουν οι δήμοι για την προστασία των πολιτών και ειδικά των ευάλωτων ομάδων από τον καύσωνα, έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε αιρετούς της αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα, ο υπουργός είχε σήμερα το πρωί επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη και τους δημάρχους Αθηναίων, Γιώργο Μπρούλια, Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και και Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, από την πλευρά του, σε επιστολή του προς όλους τους δημάρχους της χώρας, επισήμανε την αναγκαιότητα λήψης μέτρων πρόληψης, λόγω του επικείμενου κύματος καύσωνα.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην επιστολή του υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι είναι αναγκαίο να εξασφαλιστούν, όπου απαιτείται, δημοτικές κλιματιζόμενες αίθουσες για τη χρήση τους από ευπαθείς ομάδες.

Επίσης, τονίζεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων χρειάζεται να είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο κατά το διάστημα που το κύμα του καύσωνα θα σαρώνει τη χώρα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΑΜΠΕΛΑΛΕ

    ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει