Πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του «Mega» «Οι Αυθαίρετοι» που βραβεύτηκε ως η 10η στην κατηγορία αγαπημένη κωμική σειρά στην online ψηφοφορία που έκανε το κανάλι για τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου, όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Έπαιξε στο θέατρο με πολύ καλές κριτικές με τους συναδέλφους της να έχουν πάντοτε να λένε τα καλύτερα για εκείνη.

Αυτή την περίοδο, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, παίζει στο «Έτσι Απλά» στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» ενώ παράλληλα διδάσκει μαθήματα υποκριτικής και όποτε χρειάζεται κάνει και ιδιαίτερα μαθήματα στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα της.

«Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο έργο που έχει γράψει ο Παναγιώτης Καποδίστριας. Είναι μία μαύρη κωμωδία, δεν μπορώ να σας εξηγήσω γιατί υπάρχει μια ανατροπή στο τέλος. Για μένα αυτή είναι η σύγχρονη ματιά μιας κωμωδίας που γράφεται σήμερα. Είναι αυτό που κάνει τη διαφορά με τις στημένες κωμωδίες, οι οποίες έχουν μια αρχή, μέση, τέλος. Στο “Έτσι Απλά” γίνεται μια ανατροπή στο τέλος που για μένα είναι το καινούργιο στις ελληνικές κωμωδίες που γράφονται πια. Αυτό για μένα είναι και το ενδιαφέρον του να παίξω σε αυτή την ιστορία διότι πιστεύω ότι είναι μια πολύ καινούργια δύναμη ο Παναγιώτης Καποδίστριας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός έχει σχέδια για το μέλλον. Δεν θέλει όμως να μιλήσει γι’ αυτά, γιατί προτιμά πρώτα να γίνονται πράξη. «Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα πια, δεν έχω λόγους να κάνω και όνειρα. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα ξημερώσει το αύριο. Σχέδια στο μυαλό μου έχω αλλά θέλω να τα υλοποιώ για να τα γνωστοποιώ», συμπληρώνει.

Σχολιάζει όμως και την τηλεόραση, σκεπτόμενη ότι: «Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, η τηλεόραση εκ των πραγμάτων έχει τελειώσει. Το να περιμένεις να γίνει κάτι και πότε θα γίνει ή αν θα γίνει, είναι μάταιο. Εδώ υπάρχουν ηθοποιοί που παίζουν και δεν έχουν πληρωθεί. Δεν με έχει πιάσει κατάθλιψη αλλά δεν μπορώ να κάνω τέτοιες σκέψεις όταν δεν υπάρχουν οι βάσεις. Για το θέατρο μπορούμε να μιλάμε και να κάνουμε σχέδια αλλά όχι για την τηλεόραση».

Παρά το γεγονός ότι διδάσκει, δεν είναι εκείνη που θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν ή όχι με την υποκριτική. «Εγώ δεν μπορώ να καταστρατηγήσω τα όνειρα κανενός και ποτέ δεν ξέρεις την τύχη του κάθε παιδιού. Το θέατρο είναι ένας τρόπος έκφρασης. Είναι μια ανάσα ψυχής για μένα και για όποιον επιλέξει να ασχοληθεί με αυτό».
Και στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει και προετοιμάζεται για το θέατρο.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».