Η… «παγωμένη» σύμπτωση με τον χιονιά στην Αθήνα

Τα περίεργα τερτίπια του καιρού με το λευκό τριήμερο


ΕΛΛΑΔΑ
20:48
04/01/2019
Η… «παγωμένη» σύμπτωση με τον χιονιά στην Αθήνα
5
loading

Οι μετεωρολόγοι έχουν αρχίσει τις τελευταίες ώρες να προειδοποιούν πως δεν αποκλείεται την ερχόμενη Τρίτη η Αθήνα να ντυθεί στα λευκά, καθώς φαίνεται να επηρεάζεται από το τρίτο διαδοχικό κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει τη χώρα.

Σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις ο χιονιάς φαίνεται πως θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα από το βράδυ της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου και θα φτάσει στην κορύφωσή του την Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες, ωστόσο, φαίνεται πως είναι οι αγαπημένες του χιονιά για να κάνει επισκέψεις στην πρωτεύουσα.

Το 2002 στις 7 Ιανουαρίου το είχε στρώσει στην Αθήνα.

Η λεωφόρος Κηφισίας, στο ύψος του ΟΤΕ, στις 7 Ιανουαρίου 2002

Λευκό σκηνικό στην πρωτεύουσα είχαμε και τις 8 Ιανουαρίου του 2013.

Πυκνή χιονόπτωση στη Ν. Φιλαδέλφεια στις 8 Ιανουαρίου 2013

Κάτι ανάλογο είχε επαναληφθεί στις 8 Ιανουαρίου του 2015.

Η Πεντέλη στα λευκά στις 8 Ιανουαρίου του 2015

Το 2017 οι Αθηναίοι είδαν και πάλι τον χιονιά να τους επισκέπτεται και να ντύνει στα λευκά την πόλη τους, στις 9 Ιανουαρίου.

Η Αθήνα το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου 2017

Αν, λοιπόν, επαληθευτούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων και η Αθήνα ντυθεί και πάλι στα λευκά την ερχόμενη Τρίτη 8 Ιανουαρίου, θα είναι η πέμπτη φορά τα τελευταία 17 χρόνια που το συγκεκριμένο τριήμερο θα «δώσει» χιόνια στην πρωτεύουσα και σαφώς θα πρόκειται για μια εξαιρετικά… «παγωμένη» σύμπτωση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Kate80

  7 Ιανουαριου ειναι 25 Δεκεμβριου με το Πατριο Εορτολογιο! Χιονιζει δηλαδη τις περισσοτερες φορες με τα πραγματικα Χριστουγεννα!!!

 2. avatar 13B

  ΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟΥ 2008!!!

  1. avatar Denis 1979

   Λίγο άστοχο γιατί μετράμε τους χιονιάδες που συνέπεσαν με τα Θεοφάνεια και όχι στο σύνολό τους γενικότερα ξεκάθαρο το άρθρο αν το προσέξατε θέλει να δηλώσει τον γενικό κανόνα από κει και πέρα δεν απαγορεύεται να δώσει και κανα χιονιά Φλεβάρη π.χ Τσικνοπέμπτη 2004 και 17-18 Φλεβάρη 2008κ.λ.π Κ.λ.π ευτυχώς με τον ένα η με τον άλλο τρόπο είτε Γενάρη είτε Φλεβάρη και σπανιότερα ο ιστορικός μάρτης του 87 δεν έλειψαν ποτέ τα χιονιά από την πρωτεύουσα για διάστημα μεγαλύτερο των 10 ετών απλά τα τελευταία χρόνια έχουμε και περισσότερους από 1-2 χιονιάδες πάνω στη 10 εστία και λογικά και στατιστικά φέτος πρέπει να το κάνει και θα το κάνει

 3. avatar sesypos

  "Σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις...". Αγαπητό NewsBeast, προβλέψεις κάνουν οι καφετζουδες και τα μέντιουμ. Οι μετεωρολόγοι κάνουν προγνώσεις.

  1. avatar Denis 1979

   Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι ως ερμηνεία είτε πρόγνωση το πεις είτε πρόβλεψη τόσο για τον αστρολόγο όσο και για το μέντιουμ η την καφετζού η τον μετεωρλογο η ερμηνεία είναι μία και δηλώνει την επαλήθευση η όχι και επιτυχία η όχι της πρόβλεψης-πρόγνωσης του αστρολόγου του μέντιουμ της καφετζού η του μετεωρολόγου δεν έχει καμία διαφορά σωστό και το ένα σωστό και το άλλο ανούσια κολλήματα χωρίς λόγο ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει