Δε θα κάνουν αυξήσεις στο ψωμί οι αρτοποιοί

Διαβεβαίωσαν τον υφυπουργό Εμπορίου


ΕΛΛΑΔΑ
18:16
09/09/2010
Δε θα κάνουν αυξήσεις στο ψωμί οι αρτοποιοί
loading

Τη δήλωση ότι δεν υπάρχει πρόθεση από τους αρτοποιούς να προχωρήσουν σε αυξήσεις έστω και αν υπάρχουν πιέσεις, απέσπασε ο υφυπουργός Εμπορίου Ντίνος Ρόβλιας κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης με αφορμή τις αυξήσεις που έχουν επιβληθεί από ορισμένες αλευροβιομηχανίες στην τιμή των αλεύρων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας η συνάντηση του υφυπουργού Ντ. Ρόβλια και του γενικού γραμματέα Εμπορίου Στ. Κομνηνού με εκπροσώπους του κλάδου των αρτοποιών κατέληξε σε 'δέσμευση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών ότι, παρά τις πιέσεις που δέχεται ο κλάδος των αρτοποιών εξαιτίας των αυξήσεων στα σιτηρά, η τιμή του ψωμιού θα παραμείνει σταθερή και δεν θα προκύψουν αυξήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι από τους κοστολογικούς ελέγχους της γενικής γραμματείας Εμπορίου είχαν εντοπιστεί αυξήσεις σε αρτοποιεία εξαιτίας των αυξήσεων στην τιμή των αλεύρων από ορισμένους μύλους.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτός από τις αυξήσεις και όλα τα θέματα που αφορούν στον κλάδο και τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τα άλευρα και συμμετείχαν στη σύσκεψη το προεδρείο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και των Συνδέσμων Αρτοποιών Αθήνας και Πειραιά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει