Συγκλονίζει το τραγούδι παιδιών δημοτικού στα Χανιά για τα τροχαία δυστυχήματα

Κέρδισε την πρωτιά στην κατηγορία του στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Πολυμέσων


ΕΛΛΑΔΑ
15:21
14/11/2018
Συγκλονίζει το τραγούδι παιδιών δημοτικού στα Χανιά για τα τροχαία δυστυχήματα
3
loading

Στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού Πολυμέσων, τον οποίο προκήρυξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», το βιντεοκλίπ της ΣΤ' τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου Χανίων έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Μαθητές Δημοτικού».

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές: «Ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουμε στην πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων. Στο τραγούδι μας θίγονται τα κύρια αίτια των τροχαίων δυστυχημάτων όπως η υπερβολική ταχύτητα, οι επικίνδυνες προσπεράσεις, η κατανάλωση αλκοόλ και η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας».

Σημειώνεται πως οι στίχοι είναι των δασκάλων Γεωργιού Χοχλάκη και Ελευθέριου Κουμή και των των μαθητών τους, ενώ η μουσική του Γ. Χοχλάκη.

Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σταύρος Πολέντας, «ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων θα προτείνει αρμοδίως  το έργο αυτό να  θεωρηθεί ως το καλλίτερο έργο της σχολικής χρονιάς 2017-18, διότι ευαισθητοποιεί το κοινό με τον πιο αποτελεσματικό και χαρισματικό τρόπο και μεταδίδει αυθεντικά μηνύματα και ανησυχίες νέων για την ανάγκη αλλαγής οδηγικής  συμπεριφοράς και κουλτούρας».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το τραγούδι των μικρών παιδιών που απευθύνονται στον μπαμπά τους…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar giannis tzanidakis

    Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους.

  2. avatar Sitof

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΠΟΤΟ - ΤΑΧΥΤΗΤΑ - ΚΑΙ ΚΟΥΖΟΥΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;

  3. avatar Άγγελος gr.

    Επιτέλους ένα φως στο βάθος του τούνελ. Σ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α σε όλους τους συντελεστές!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει