Σε πέντε ανακαινισμένες αίθουσες στον Γ’ όροφο του Επιμελητηρίου Χανίων στεγάζονται από χθες, επαγγελματοβιοτεχνικά σωματεία του Νομού. Η παραχώρηση έγινε στους προέδρους των σωματείων από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Μαργαρώνη παρουσία της Διοικητικής Επιτροπής του φορέα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μαργαρώνης αναφέρθηκε στον απολογισμό δράσης του 9/μήνου, στους στόχους της νέας Διοίκησης και στους τρόπους με τους οποίους θα κρατηθεί ζωντανός και βιώσιμος ο φορέας, με απώτερο στόχο ένα ανοιχτό Επιμελητήριο το οποίο θα αποτελεί στήριγμα και συμπαραστάτη του επιχειρηματία.

Οι αίθουσες παραχωρήθηκαν στους Συλλόγους, Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς, Φροντιστών, Μεταλλοκατασκευαστών, Μισθωτών κυλικείων, Ενοικιαζομένων αυτοκινήτων, Μεσιτών, Εστίασης, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Τυροκόμων, Φανοποιών, Κρεοπωλών, Παντοπωλών, Μηχανικών αυτοκινήτων, Ελαιουργών, υδραυλικών.

Μια από τις αίθουσες αυτές, παραχωρήθηκε στη «Σύμπραξη Φορέων Χανίων» ενώ επιπλέον μία διπλή αίθουσα δόθηκε πρόσφατα στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων.

Έτσι, ο Γ’ όροφος του Επιμελητηρίου αποτελεί πλέον την στέγη των συνδικαλιστικών σωματείων και οργανώσεων του Νομού.

Πηγή: cretalive.gr