Υποψήφιους εργαζόμενους υποδέχεται η WIND στις Ημέρες Καριέρας

16 ανοιχτές θέσεις εργασίας


ΕΛΛΑΔΑ
12:41
12/10/2018
Υποψήφιους εργαζόμενους υποδέχεται η WIND στις Ημέρες Καριέρας
1
loading

Επαγγελματίες με πάθος και ικανότητες αναζητά η WIND προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα της. Η εταιρεία έχει δεκαέξι ανοιχτές θέσεις εργασίας την τρέχουσα περίοδο και προσκαλεί ενδιαφερόμενους στις Ημέρες Καριέρας αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/10) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα κάνουν συνεντεύξεις με στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας και θα δώσουν το βιογραφικό τους, διεκδικώντας θέσεις εργασίας όπως: Account Manager, Project Manager, Junior Data Analyst, Product Manager και άλλες ειδικότητες.

«Αναζητούμε ανθρώπους με πάθος και ικανότητες που θέλουν να μοιραστούν το όραμα της ομάδας μας να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Προσκαλούμε νέους επαγγελματίες και επιστήμονες να γνωρίσουν τη WIND και τον κλάδο τηλεπικοινωνιών και να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον που αναγνωρίζει, αναπτύσσει και επιβραβεύει τους εργαζόμενους. Η απασχόληση σε μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία τεχνολογίας που επενδύει συνεχώς και αναπτύσσεται όπως η WIND, είναι σημαντική ευκαιρία καριέρας και ουσιαστικής προσωπικής εξέλιξης» δηλώνει σχετικά η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND.

Ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, η WIND έχει διαμορφώσει ένα εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από συνεχή μάθηση, συνεργασία, ευκαιρίες ανάπτυξης, έκφραση της δημιουργικότητας και του ταλέντου.

Οι 1.020 εργαζόμενοι της WIND σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα και Ιωάννινα  χαρακτηρίζονται από υψηλή τεχνογνωσία και ήθος, αγκαλιάζοντας τις αξίες της εταιρείας που συμβάλει στην αξιοπρεπή εργασία και οικονομική ανάπτυξη, στην ποιοτική εκπαίδευση των μελών της ομάδας της, προασπίζεται την ισότητα των δυο φύλων και φροντίζει για την καλή υγεία και ευημερία των Ανθρώπων της με δράσεις και πρωτοβουλίες που δημιουργούν μια ξεχωριστή εργασιακή εμπειρία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις διαθέσιμες ανοιχτές θέσεις θα βρείτε στο wind.gr και την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΤΟΞΟΤΗΣ

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ 16 [δεκαεξι] ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ -=ΕΚΘΕΣΗΣ ??? -= , ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΗΚΟΤΗΤΑ ... Υ.Γ. Για να τους πειτε ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ ...!!! Υ.Γ.2 ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ [ ΜΙΣΘΟ χαμηλο ΩΡΑΡΙΟ εξαντλητικο ... !!! Με μια λεξη ΓΑΛΕΡΑ .....!!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει