Γύρισες στην Αθήνα και νιώθεις ότι πνίγεσαι; Έχεις πέσει σε κατάθλιψη που οι διακοπές τελείωσαν και δεν ήταν αρκετές; Ή μήπως ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν κατάφεραν να αποχωριστούν την πόλη ούτε για λίγο; Ο Nescafé Frappé, είναι εδώ για εσένα και βρήκε τον τρόπο να συνεχίσει το καλοκαίρι σου και να μετατρέψει τις ζεστές ακόμα μέρες στην Αθήνα σε ευχάριστες εμπειρίες!

Επιβιβάσου τώρα στο πιο funky beach bus της πόλης και απόλαυσε την πιο cool εμπειρία που έχεις ζήσει ποτέ παρέα με τον αγαπημένο σου καφέ.

Μπες τώρα στη Frappolis, την επίσημη σελίδα του Nescafé Frappé στο Facebook, κάνε like στο δημοφιλές group Frappolis και κλείσε θέση στην πιο αξέχαστη εμπειρία, το Nescafé Frappé Beach Bus! Διάλεξε πώς θες να πιεις τον καφέ σου και αυτός θα σε περιμένει στο Nescafe Frappé Beach Bus, επίλεξε τη μουσική που σου αρέσει και θα ανεβάσει ακόμα πιο πολύ την ατμόσφαιρα, ψήφισε την παραλία που θέλεις να πας και το cool Beach Bus θα σε φέρει εκεί, ενώ μέχρι να φτάσεις το stand up comedy θα κάνει τη διαδρομή ακόμα πιο ευχάριστη και μοναδική!

Οι πιο funky πουλμανοσυνοδοί θα σε περιμένουν μέχρι και την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στις 11:00 να σε παραλάβουν από το Ζάππειο και να κάνουν τις επιθυμίες σου πραγματικότητα!

Και κάτι ακόμα για να σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση! Ο Nescafé Frappé δε θα μπορούσε να σε κρατήσει μακριά από την παρέα σου, γι’ αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να καλέσεις 3 ακόμα φίλους σου και να ζήσετε όλοι μαζί την εμπειρία του Nescafé Frappé Beach Bus!

Μπες τώρα στο Frappolis, δήλωσε συμμετοχή και κράτησε τη δική σου θέση στο πιο cool λεωφορείο που κυκλοφορεί στην καλοκαιρινή Αθήνα!