Η νέα καμπάνια των παγωτών Κρι Κρι έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες με τη συμμετοχή του γνωστού αγαπημένου κωμικού ηθοποιού και σεναριογράφου Γιώργου Καπουτζίδη!

Σε σενάριο της διαφημιστικής εταιρίας attp και σε παραγωγή της Βoo Productions, o Aντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης επιτυχημένων σειρών όπως «Στο Παρά 5» & «Σαββατογεννημένες» σκηνοθέτησε δυο απρόβλεπτα, κωμικά τηλεοπτικά spots, όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης μεταμορφώνεται στο ρόλο της κλασικής ελληνίδας γιαγιάς αλλά και ενός ξεχωριστού παππού χρησιμοποιώντας έξυπνα λογοπαίγνια γύρω από τις ονομασίες των παγωτών Κρι Κρι.

Στις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη συνέβαλαν η make up artist Δήμητρα Γιατράκου που ανέλαβε να αλλάξει το πρόσωπο του Γιώργου Καπουτζίδη για τις ανάγκες των διαφορετικών του ρόλων και η Μαρία Κοντοδήμα που επιμελήθηκε το styling.

Τα γυρίσματα των διαφημιστικών ταινιών πραγματοποιήθηκαν στη γραφική πλατεία της Αγ. Μαρίνας στο Θησείο όπου για τις ανάγκες του spot στήθηκε ένα πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο στα χρώματα της Κρι Κρι, ενώ ένα πολυπληθές cast ηθοποιών ανέδειξε τους ρόλους μιας ιδιαίτερης ελληνικής οικογένειας.

Η σύμπραξη μεταξύ του Γιώργου Καπουτζίδη και της Κρι Κρι αποτελεί μια φυσική εξέλιξη για τον αγαπημένο ηθοποιό και σεναριογράφο καθώς ο ίδιος επιλέγει διαχρονικά τα προϊόντα της εταιρίας που γνωρίζει από τα παιδικά του χρόνια στις Σέρρες, την πόλη του και πόλη / έδρα της Κρι Κρι, ενώ ο ίδιος με το χιούμορ και το ταλέντο του εκφράζει δημιουργικά την ελληνική δύναμη και την ποιοτική υπεροχή των παγωτών της.