Η Creta Farms παρουσίασε στη Food Expo δυναμική είσοδο στην αγορά του ψητοπωλείου, ύψους 1 δις, εξελίσσοντας την εκτροφή των χοιρινών Εν Ελλάδι 2: Ζώα που έχουν εκτραφεί χωρίς αντιβιοτικά, με κλασική μουσική, ελαιόλαδο και superfoods υπογράφουν τον πρώτο επώνυμο χοιρινό γύρο της χώρας μας.

Για 1η φορά στην ελληνική αγορά, γύρος από ελληνικά κρέατα: Γύρος Εν Ελλάδι!

Με περισσότερη ποσότητα ελαιόλαδου στην εκτροφή το κρέας γίνεται ακόμα πιο ζουμερό και τρυφερό, βελτιώνοντας το προφίλ των λιπαρών. Τα κρητικά superfoods με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, θωρακίζουν τον οργανισμό του ζώου, ενώ, τα αρωματικά βότανα κάνουν το κρέας να μυρίζει μοναδικά.

Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της Creta Farms, σε συνδυασμό με άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία) χαλαρώνουν το ζώο και δημιουργούν τον πιο ευκολοχώνευτο και γευστικό γύρο.

Επενδύοντας τον Απρίλιο του 2018 και στη μονάδα του έτοιμου προψημένου τεμαχισμένου γύρου, η κρητική εταιρία δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 5 μεγαλύτερους Έλληνες επενδυτές σε Έρευνα & Ανάπτυξή, με ύψος επένδυσης 7 εκατομμυρίων ετησίως.

Υψηλής ποιότητας και ασφαλής με την εγγύηση των 47 σταδίων ελέγχου ποιότητας από την υγιεινή στους χώρους σταβλισμού και τα διεθνή πρωτόκολλα σφαγής και επεξεργασίας μέχρι τη συσκευασία, προσφέρεται στον επαγγελματία σε όλη τη γκάμα του ψητοπωλείου: σουβλάκια, κρεατοσκευάσματα και νέες κοπές νωπού χοιρινού. Η εταιρία προσθέτει στο portfolio της Εν Ελλάδι πίτες σουβλακιού, σαλάτες και sauces.

Σημαντικό μέρος της επένδυσης σε έρευνα και ανάπτυξη δόθηκε από την Creta Farms το 2017 και σε ελληνικές παραδοσιακές πίτες. Λανσάροντας Εν Ελλάδι πίτες, η εταιρία καταφέρνει να απενοχοποιήσει άλλη μία κατηγορία γεμάτη trans και ζωικά λίπη. Η Creta Farms, πρώτη στον κόσμο, παρουσιάζει Εν Ελλάδι πίτες χωρίς trans και 30% λιγότερα λιπαρά.

Τυρόπιτα, λουκανικόπιτα, κοτόπιτα, σπανακοτυρόπιτα και αλμυρά σφολιατοειδή από ζύμη Εν Ελλάδι φτιαγμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά αποκλειστικά Εν Ελλάδι. Προς έκπληξη των επαγγελματιών της εστίασης, η Creta Farms τολμά να παρουσιάσει όχι μόνο αλμυρά αλλά και… γλυκά σφολιατοειδή χωρίς ζωικά λιπαρά με σοκολάτα και μαρμελάδα.

Η Creta Farms δε σταματά να καινοτομεί ακόμα και όταν επενδύει στις πιο παραδοσιακές κατηγορίες. Με δυναμικά βήματα συνεχίζει η ελληνική εταιρία την πορεία ανάπτυξής της, η οποία προβλέπει την μετεξέλιξη του ηγέτη της εγχώριας αγοράς αλλαντικών στον ηγέτη μιας εταιρίας τροφίμων.