Η εταιρεία Mr Pipe αναλαμβάνει αποφράξεις και απολυμάνσεις, επί δέκα συναπτά έτη. Η πολυετής εμπειρία, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα σύγχρονα σκευάσματα και τεχνικές, αλλά και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί, αποτελούν την εγγύηση των εργασιών που παρέχουν. Η εταιρεία Mr Pipe, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κατοικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, στο λεκανοπέδιο Αττικής και σε όλες τις περιοχές γύρω από αυτό. Το προσωπικό της εταιρείας είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο. Στο πελατολόγιο που έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, κάτοικοι της Αττικής, αλλά και δημόσιες υπηρεσίες. Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:

Αποφράξεις

Με την συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων, το προσωπικό της εταιρείας ενημερώνεται για όλες τις νέες τεχνολογίες, ώστε να έχει τις κατάλληλες γνώσεις για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος. Οποιαδήποτε βλάβη του δικτύου των σωληνώσεων και της αποχέτευσης αντιμετωπίζετε με απόλυτο επαγγελματισμό και 100% εγγυημένα αποτελέσματα. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την φυσιολογική ροή των υδάτων, καλέστε άμεσα τον Mr Pipe. Η εταιρεία αναλαμβάνει:

Αλλά και σε ολόκληρη την Περιοχή της Αττικής. Χωρίς φθορές στις σωληνώσεις προσφέρονται αποφρακτικές υπηρεσίες σε κατοικίες, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και νοσοκομεία. Αναλυτικότερα η εταιρεία αναλαμβάνει:

  • Αποφράξεις αποχετεύσεων & φρεατίων
  • Απόφραξη λεκάνης, νιπτήρα μπάνιου και μπανιέρας
  • Αποφράξεις κάθετων στηλών και υδρορροών
  • Απόφραξη σιφωνιού δαπέδου και νεροχύτη κουζίνας

MR PIPE

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Η εταιρεία Mr Pipe, αναλαμβάνει επίσης, Απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις σε όλη την περιοχή της Αττικής. Με υπερσύγχρονα, επαγγελματικά προϊόντα, ασφαλή για την υγεία των κατοικίδιων ζώων και την δική σας, δίνουν πάντα προτεραιότητα στην υγιεινή και την ασφάλειά σας. Το προσωπικό της εταιρείας είναι δίπλα σας για εγγυημένα αποτελέσματα, όποια στιγμή και να τους χρειαστείτε. Αναλυτικότερα, αναλαμβάνουν:

  • Απολυμάνσεις σπιτιού, με στόχο την καταπολέμηση μικροοργανισμών, επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία. Τα σκευάσματα είναι φιλικά προς ανθρώπους και κατοικίδια και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.
  • Απολυμάνσεις νοσοκομείων, σχολείων και MMM, για την αποτροπή της μετάδοσης λοιμώξεων.
  • Καταπολέμηση εντόμων, όπως κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, σαράκι, κουνούπια, μύγες, σκορπιοί, μυρμήγκια κ.α.
  • Μυοκτονίες, με εγκεκριμένα σκευάσματα και υπερσύγχρονους δολωματικούς σταθμούς.

 Άντληση υδάτων

Mr Pipe και για οποιαδήποτε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης από πλημμύρες, οι οποίες προέρχονται από δυνατές βροχοπτώσεις ή σπασμένες σωληνώσεις. Το προσωπικό είναι σε εγρήγορση, μέρα και νύχτα, 365 ημέρες το χρόνο και έρχεται σε κάθε γωνιά της Αττικής μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. Αναλαμβάνουν άντληση υδάτων από υπόγεια, από γκαράζ, φρεάτια ανελκυστήρων και όπου αλλού χρειαστεί. Απαλλάσσουν την κατοικία ή την επιχείρησή σας, από καθαρά ή ακάθαρτα ύδατα άμεσα και αποτελεσματικά. Με αντλίες ταχείας απορροφητικότητας και βυτιοφόρα οχήματα, η άντληση υδάτων είναι υπόθεση ρουτίνας. Εμπιστευθείτε το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας και δώστε τέλος στα προβλήματα σας. MR PIPE

Εκκενώσεις βόθρων

Για εκκενώσεις βόθρων και μεταφορά λυμάτων με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και ταχύτητα σε όλη την Αττική, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της εταιρείας όλο το 24ωρο. Με άρτιο εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό εκτελούνται εργασίες σε κατοικίες επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες υπηρεσίες. Η εταιρεία διαθέτει ειδικές αντλίες κενού με υψηλή απορροφητικότητα, για άμεση και άοσμη εκκένωση βόθρων, αλλά και βυτιοφόρα λυμάτων για ασφαλή μεταφορά στους εγκεκριμένους και μόνο, χώρους απόθεσης. Η εταιρεία καλύπτει κάθε σας ανάγκη, ακόμα και σε δυσπρόσιτα μέρη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. MR PIPE

Έλεγχος αποχετεύσεων και αγωγών, με ειδική κάμερα βιντεοσκόπησης

Η ειδική κάμερα βιντεοσκόπησης είναι ένα σύγχρονο εργαλείο για αποφράξεις. Χρησιμοποιείτε επί των πλείστων για τον εντοπισμό φθορών η σημείων φραγής, σε αποχετεύσεις αγωγούς και κάθε είδος σωληνώσεων που δεν μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο μάτι. Η αποκατάσταση της βλάβης γίνεται με τεράστια ακρίβεια και ταχύτητα, χωρίς περιττές εκσκαφές, οι οποίες παλαιότερα ανέβαζαν αρκετά το κόστος των εργασιών. MR PIPE

Συντήρηση φρεατίων και αποχετεύσεων

Η εύρυθμη λειτουργία των δικτύων της αποχέτευσης και των φρεατίων, προϋποθέτει τακτικούς ελέγχους και προληπτικό καθαρισμό. Εξασφαλίζουμε με αυτόν τον τρόπο την ομαλή λειτουργία τους, αποφεύγοντας ανεπιθύμητες φραγές, πλημμύρες, υπερχειλίσεις λυμάτων, οι οποίες μπορεί να αποβούν καταστροφικές για την περιουσία μας. Η εταιρεία αναλαμβάνει λοιπόν τον προληπτικό καθαρισμό φρεατίων και αποχετεύσεων, ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή χρόνο. Τηλεφωνήστε και το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας θα σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα συντήρησης για την περίπτωσή σας.