Ένα βίντεο από πρόσφατες επιχειρησιακές δραστηριότητες των Σχηματισμών και Μονάδων του Στρατού Ξηράς, έδωσε στην δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

«Ο Έλληνας πολίτης μου έχει εμπιστευτεί μηχανήματα και οπλικά συστήματα εκατομμυρίων, που έχουν πληρωθεί από τον ιδρώτα του. Την ίδια στιγμή μου έχει εμπιστευτεί κάτι ακόμα πολυτιμότερο. Το παιδί του. Αποστολή μου είναι το μεν πρώτο να είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει άψογα όταν το χρειαστούμε και το αποτέλεσμα της χρήσης του θα είναι παραπάνω από φονικό για τον εχθρό για το μεν δεύτερο πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μέσα από την σκληρή εκπαίδευση το παιδί αυτό εάν και όταν χρειαστεί θα βγει ζωντανό γιατί θα ξέρει τί να κάνει μιας και θα το έχω καταστήσει μαχητή. Γι’ αυτό εκπαιδευόμαστε μέρα και νύχτα όταν οι πολίτες πάνε για ύπνο ή για μπάνιο στην παραλία, γιατί μιά φορά θα μας χρειαστούν και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και εμείς και τα παιδιά που μας έχουν εμπιστευτεί. Παράλληλα επαγρυπνούμε 24ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο» δήλωσε στο newsbeast.gr υψηλόβαθμο στέλεχος ακριτικής μονάδας που οι εκπαιδευτικές δραστηριότητές της διαδέχονται η μία την άλλη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.