Κίνηση ανθρωπιάς σε δύσκολους καιρούς από τους σιδηροδρομικούς

Δίνουν δύο ευρώ από τον μισθό τους υπέρ των προσφύγων


ΕΛΛΑΔΑ
22:14
02/11/2015
Κίνηση ανθρωπιάς σε δύσκολους καιρούς από τους σιδηροδρομικούς
2
loading

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, κρατώντας από το μισθό κάθε εργαζόμενου δύο ευρώ, προκειμένου να διατεθούν σε κέντρα υποδοχής προσφύγων.

«Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών αποφάσισε ομόφωνα, οι σιδηροδρομικοί να σταθούμε αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες, τουλάχιστον γι αυτούς που φτάνουν στην πατρίδα μας ζωντανοί διασχίζοντας στεριά και θάλασσα (προσφέροντας από το υστέρημά τους). Είναι σίγουρο πως οι σιδηροδρομικοί μέσα από ατομικές πρωτοβουλίες έχουν σπεύσει ήδη σε βοήθεια» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η Π.Ο.Σ. ως όφειλε μετουσιώνει την ατομική θέληση για συμπαράσταση στους πρόσφυγες, σε μια συλλογικότητα. Για το σκοπό αυτό θα κρατηθούν δύο (2,00) ευρώ από κάθε συνάδελφο και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί με ευθύνη της Π.Ο.Σ. σε κέντρα υποδοχής προσφύγων» καταλήγει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar PEOPLE WIN !

    Μπράβο τους για τη κινηση! Αλλοι δε θα ακολουθήσουν το παράδειγμα τους ?
    Αν και το διευρο σαν ποσο μου ακούγετε ντροπιαστικό...μακάρι να υπάρξει απο όλους ευαισθητοποίηση !

  2. avatar n1K0SsT

    Μπράβο. Μη ξοδεύετε όμως με δύο ευρώ εφ'άπαξ. Χθες έριξα δύο ευρώ στο κουτάκι του Χαμόγελου Του Παιδιού αλλά δεν το έκανα και θέμα. Τι θα λέγατε από δύο ευρώ τη βδομάδα κράτηση για όσα χρόνια θα υπάρχουν πρόσφυγες; Ή δυο ευρώ την ημέρα, δεν είναι τίποτα, εσείς δεν παίρνετε "τροφείο" ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει