Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, και ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, Θεόδωρος Τσέκος, συναντήθηκαν με το Προεδρείο του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ).

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η ανάπτυξη συνεργασίας και σταθερών σχέσεων μεταξύ του υπουργείου και του Συνδέσμου σε θέματα πολιτικής απασχόλησης, κατάρτισης, συμβουλευτικής και υλοποίησης προγραμμάτων.

Ειδικότερα, τονίστηκε ότι ο ΣΕΣΜΑ μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό συνδετικό κρίκο με την αγορά, τόσο κατά το στάδιο σχεδιασμού, όσο και υλοποίησης και αποτίμησης-αξιολόγησης των προγραμμάτων που υλοποιεί το υπουργείο.

Από την πλευρά του το υπουργείο δεσμεύθηκε να συνεργαστεί με τον ΣΕΣΜΑ στο πλαίσιο υλοποίησης των ΤΟΠΣΑ και του νέου θεσμικού πλαισίου που δημιουργείται για την Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, καθώς και το Ταμείο Κοινωνικής Οικονομίας.

Συμφωνήθηκε επίσης να συνεχιστεί η συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο και να διαμορφωθεί ένα σταθερό πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ΣΕΣΜΑ και υπουργείου.

Από την πλευρά του ΣΕΣΜΑ παρόντες στη συνάντηση ήταν οι κκ.: Παντελής Κούκος, Πρόεδρος Δ.Σ., Αναστάσιος Σοφός, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Γεώργιος Ραουνάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., και Νικόλαος Παπαδάτος, Μέλος Δ.Σ.