Για αύριο Πέμπτη η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά αναμένεται να φτάσει στους 38 και κατά τόπους στους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση…

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενώ ενδέχεται να αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το
μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και
τοπικά στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από
23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί τοπικά 5
μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Για αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Για αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και το απόγευμα στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος καιρός με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.