Η ZAKCRET A.E., η κορυφαία αμιγώς Ελληνική εταιρία στον χώρο των Sports και του Athleisure, εγκαινίασε το 36ο φυσικό της κατάστημα και το 1ο στη Γλυφάδα, συνεχίζοντας την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της, ενώ αναμένονται πολλά ακόμη new stores μέσα στη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε.

Στις 26 Μαρτίου, το νέο κατάστημα ZAKCRET SPORTS της Γλυφάδας άνοιξε τις πύλες του, καλωσορίζοντας το κοινό των Νοτίων Προαστίων σε έναν μοναδικό χώρο με innovative και sustainable στοιχεία, πρωτοποριακά digital experiences & social interactions, εκεί όπου η καινοτομία και η αγάπη για το αθλητικό & lifestyle look απογειώνονται με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο υπερσύγχρονο κατάστημα ZAKCRET SPORTS άνδρες, γυναίκες και παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικά τους όλα όσα αναζητούν για την άθληση και τις καθημερινές τους δραστηριότητες, επιλέγοντας μέσα από την πλουσιότερη συλλογή σε ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ των μεγαλύτερων αθλητικών brands και με τον χαρακτηριστικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας, κομψότητας και πρωτόγνωρης άνεσης.

Στο νέο κατάστημα ZAKCRET SPORTS της Γλυφάδας οι λάτρεις του αθλητισμού και όχι μόνο, έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια ασυναγώνιστη συλλογή υποδημάτων. 

Παπούτσια ανδρικά και γυναικεία για τρέξιμο των πιο καινοτόμων τεχνολογιών των Nike, adidas, Under Armour, Reebok, ASICS, Saucony, HOKA κ.α. κοσμούν κάθε γωνιά του καταστήματος  και είναι στη διάθεση των πιο απαιτητικών δρομέων για να φτάνουν πάντα πρώτοι στη γραμμή του τερματισμού. 

Ακόμη, training παπούτσια για το γυμναστήριο και το crossfit, παπούτσια πεζοπορίας και hiking, sneakers γυναικεία, sneakers ανδρικά, μπασκετικά παπούτσια για ανοιχτά και κλειστά γήπεδα, ποδοσφαιρικά παπούτσια με σχάρα και τάπες, παπούτσια βόλεϊ, τένις, padel και ό,τι άλλο επιθυμούν οι φίλοι των sports θα τα βρουν στο νέο store της Γλυφάδας.

Η τεράστια ZAKCRET ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ είτε για την προπόνηση είτε για την καθημερινότητα και τις βόλτες αποτελεί την top συλλογή για όλα τα γούστα.

Το νέο κατάστημα της Γλυφάδας είναι εξοπλισμένο με τα πιο στιλάτα κομμάτια Spring / Summer για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις σε μπλούζες γυναικείες, μπλούζες ανδρικές, βερμούδες παιδικές, φόρμες ανδρικές, φόρμες γυναικείες, πουκάμισα ανδρικά, σορτς παιδικά, κολάν γυναικεία και μαγιό ανδρικά των Nike, Jordan, adidas, Puma, Vans, The North Face κ.α. που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των καταναλωτών αυτή τη σεζόν.

Όλοι οι επισκέπτες των καταστημάτων ZAKCRET SPORTS μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία Click & Collect, πραγματοποιώντας αγορές από τον ιστότοπο zakcret.gr για να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους από το κατάστημα της επιλογής τους. Επιπλέον, το πρόγραμμα ανταμοιβής “All For You” προσφέρει μοναδικά προνόμια στα ZAKCRET μέλη, για να αποκτήσουν πρώτοι και πριν από όλους το στυλ που ονειρεύονται.

Οι ZAKCRET players περιμένουν με ανυπομονησία να εξυπηρετήσουν το κοινό των Νοτίων Προαστίων, μοιράζοντας το πάθος και τις γνώσεις τους, με σεβασμό πάντα στον καταναλωτή και στόχο την ποιοτικότερη αγοραστική εμπειρία.

Με το τρίπτυχο το σώμα – νους – ζωή, η ZAKCRET SPORTS δημιουργεί επί 50 χρόνια τώρα, ένα μέλλον συνεχούς προόδου, προσφέροντας ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον γεμάτο από innovative προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την απόδοση και θα δημιουργήσουν νέα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον σε όλους.

Το νέο κατάστημα ZAKCRET SPORTS της Γλυφάδας ήρθε στα Νότια Προάστια για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης και τη μεγαλύτερη ποικιλία αθλητικών & lifestyle προϊόντων, αποτελώντας τη No1 shopping επιλογή.