Ακόμα υπάρχει ελπίδα αλλά και φιλότιμο, κάτι που το επιβεβαιώνει η πράξη μιας γυναίκας από τη Λάρισα, η οποία πήγε να πραγματοποιήσει συναλλαγή σε ΑΤΜ, που βρισκόταν στη γειτονιά της και βρήκε χρήματα να έχουν μαγκώσει στο μηχάνημα. Η γυναίκα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, πήρε τα χρήματα και επικοινώνησε αμέσως με την τράπεζα.

Σύμφωνα με το onlarissa, οι υπάλληλοι της τράπεζας τής συνέστησαν να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα, όπως και έπραξε, καταθέτοντας στους υπευθύνους τα στοιχεία της. Ωστόσο, η γυναίκα δεν αρκέστηκε σε αυτό. Ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός, σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο κάτοχος των χρημάτων και να απευθυνθεί στο κατάστημα, για να τα παραλάβει. Μάλιστα, τα θετικά σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση της Λαρισαίας.

«Μόλις βρήκα χρήματα σε ΑΤΜ στην 23ης Οκτωβρίου. Ήταν μαγκωμένα… Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου σύστησε να τα πάω σε ένα κατάστημα να τα παραδώσω. Σε όποιον ανήκουν να τα αναζητήσει στο κατάστημα της Εθνικής στην Πατρόκλου….» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

«Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Eξεπλάγην η αλήθεια είναι, διότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό, σε καμία περίπτωση, και δε νιώθω πως έκανα κάτι το τόσο αξιόλογο, για να δέχομαι όλα αυτά τα όμορφα μηνύματα. Μακάρι ο άνθρωπος να σκεφτεί να πάρει ένα τηλέφωνο στην τράπεζα. Έχω αφήσει τα στοιχεία μου στον υπάλληλο που μίλησα και του γνωστοποίησα πού θα τα παραδώσω αύριο…Και εσείς κορίτσια που είστε γύρω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, αν ακούσετε κάτι για αυτό το ζήτημα, ενημερώστε… Και πάλι ευχαριστώ» κατέληξε η Λαρισαία.