Κάθε νέα χρονιά φέρνει μαζί της ανανεωμένες τάσεις στον κόσμο της διακόσμησης και των επίπλων, με την εταιρεία Theodoridis να είναι πρωταγωνίστρια σε αυτό το ταξίδι. Ξεκινώντας το 1961 σαν οικογενειακή επιχείρηση, η εταιρεία αυτή σήμερα αποτελεί μία από τις κορυφαίες στον τομέα της παραγωγής επίπλων γραφείου και κουζίνας στην Ελλάδα που συμβαδίζουν απόλυτα με τα trends της διακόσμησης. Αν ο ερχομός της νέας χρονιάς δημιουργεί και σε εσάς την επιθυμία να ανανεώσετε τον χώρο σας, βρείτε παρακάτω τις ωραιότερες τάσεις και προτάσεις επίπλων ελληνικής κατασκευής από την εταιρεία Theodoridis και απογειώστε την διακόσμησή σας!

  1. Επιλέξτε ζεστά χρώματα 

Η νέα χρονιά σας καλεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα που επιλέγετε για τα έπιπλα του σπιτιού σας. Ξεχάστε τις κλασικές ψυχρές επιλογές, όπως το μαύρο, το άσπρο ή το γκρι και προτιμήστε ζεστά χρώματα που θα δώσουν μια νότα θαλπωρής στον προσωπικό σας χώρο. Για παράδειγμα, για τον χώρο της κουζίνας σας μπορείτε να αναζητήστε μοντέρνες κουζίνες από ξύλο σε ζεστές αποχρώσεις ή κουζίνες σε απομιμήσεις ξύλου με ματ, σούπερ ματ, γυαλιστερή και ανάγλυφη υφή. Τα έπιπλα κουζίνας με την εγγύηση ποιότητας Theodoridis συνδυάζουν απόλυτα την πολυτέλεια, την εργονομία και το στυλ, ενώ η πληθώρα επιλογών δεν θα σας απογοητεύσει. 

  1. Πείτε ναι στα έπιπλα με καμπύλες

Οι καμπύλες παραμένουν δυναμικά στις hot τάσεις του interior design και για το 2024, χαρίζοντας λειτουργικότητα, κομψότητα και άνεση στον χώρο σας. Επιλέξτε έπιπλα και διακοσμητικά με καμπυλωτές γραμμές και δημιουργήστε χώρους με μοντέρνα αισθητική. Για να διαμορφώσετε το σαλόνι σας σύμφωνα με αυτή την αισθητική, μπορείτε να αναζητήσετε υπερμεγέθη καμπυλωτά φωτιστικά, αλλά και ιδιαίτερα γραφεία, τα οποία μπορείτε να κάνετε custom παραγγελία από την εταιρεία Theodoridis. Επιλέξτε γραφεία με έντονες καμπύλες και ολοκληρώστε την μοντέρνα διακόσμηση του καθιστικού σας με βιβλιοθήκες Theodoridis κορυφαίας ποιότητας.

  1.  Εντάξτε μεταλλικά έπιπλα στην διακόσμησή σας

Μέσα από την απλότητά τους, τα μεταλλικά έπιπλα δίνουν μια νότα πολυτέλειας στον χώρο σας και σας τον κάνουν να μοιάζει βγαλμένος από τις σελίδες περιοδικού σύγχρονης διακόσμησης. Αναζητήστε στην εταιρεία Theodorids έπιπλα κατασκευασμένα εξ ’ολοκλήρου από μέταλλο, π.χ. γραφεία έπιπλα, αλλά και έπιπλα με μεταλλικές λεπτομέρειες και δώστε μια industrial αισθητική στον χώρο σας. Επιλέξτε τα κατάλληλα φωτιστικά που θα αγκαλιάσουν με το φως τους τα έπιπλά σας και θα τα αναδείξουν και μην παραλείψετε να αναζητήσετε λύσεις κρυφού φωτισμού για να προσθέσετε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Τα διακοσμητικά trends μπορεί να μεταβάλλονται κάθε σεζόν, ωστόσο τα ποιοτικά έπιπλα αποτελούν μια επένδυση που θα διαρκέσει για πάντα! Εμπιστευτείτε την κορυφαία εταιρεία για έπιπλα γραφείου και έπιπλα κουζίνας, Theodoridis, ανακαλύψτε εργονομικά έπιπλα που θα απογειώσουν την αισθητική του χώρου σας και θα του δώσουν έναν απόλυτα στιλάτο χαρακτήρα, και υποδεχθείτε την νέα χρονιά με τον πιο όμορφο τρόπο!