Στο άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων στην Αττική προχωρά το Public, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία προστίθεται ότι πλέον το Public θα αριθμεί συνολικά εννέα καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Συγκεκριμένα το 8ο κατάστημα Public θα βρίσκεται στο επίπεδο 1 του The Mall Athens και το 9ο κατάστημα στο κέντρο της Γλυφάδας, ενώ η εταιρεία πρόσφατα άνοιξε νέο κατάστημα και στην περιοχή του Πειραιά.

Συνολικά πλέον σε Ελλάδα και Κύπρο η Public αριθμεί 9 καταστήματα (Σύνταγμα, Πειραιάς-Πασαλιμάνι, Μαρούσι-The Mall Athens, Γλυφάδα, Θεσσαλονική Mediterranean Cosmos, Ιωάννινα, Βόλος, Λευκωσία και Λεμεσσός).

Ο κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας δήλωσε ότι «με τα 2 νέα καταστήματα στο The Mall Athens και στη Γλυφάδα και με τα 2 υφιστάμενα σε Σύνταγμα και Πειραιά πλέον καλύπτουμε γεωγραφικά το μεγαλύτερο κομμάτι της Αττικής, με πολύ κεντρικά σημεία σε κάθε περιοχή. Η ραγδαία ανάπτυξη των Public μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία οφείλεται στην επιβράβευση των πελατών μας που μας τιμούν καθημερινά και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή τους ως πολυκατάστημα ψυχαγωγίας».

Ανακοίνωσε μάλιστα ότι «μέσα σε μια χρονιά που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη η εταιρία συνεχίζει δυναμικά το αναπτυξιακό της πλάνο. Το Σεπτέμβριο του 2010 θα ανοίξει τη ναυαρχίδα της στη Βόρεια Ελλάδα στo πιο κεντρικό σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Τσιμισκή, πλησίον της Πλατείας Αριστοτέλους».