Στον όμιλο της Vivartia, η οποία δραστηριοποιείται ήδη στον κλάδο της εστίασης με τα σήματα Everest, Goody’s και Flocafe, ανήκει πλέον η εταιρεία Forky, η οποία δραστηριοποιείται στη γρήγορη παράδοση γευμάτων.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην κεντρική ιστοσελίδα της εταιρείας Forky, «το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ανθρώπων για υγιεινές επιλογές, σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο για μαγείρεμα στο σπίτι μέσα στην εβδομάδα, έχει δημιουργήσει μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά στον ευρύτερο κλάδο της εστίασης. Παρακολουθώντας πολύ στενά αυτές τις εξελίξεις ο όμιλος Vivartia ήθελε από καιρό να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε αυτόν τον κλάδο και έτσι μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Forky θα επανέλθει, χρησιμοποιώντας το δίκτυο διανομής του ομίλου Vivartia, για πολύ γρήγορη ανάπτυξη σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πολλά περισσότερα σημεία διανομής σημαίνει ακόμα καλύτερα επίπεδα εξυπηρέτησης, διατηρώντας πάντα την ποιότητα Forky στο ακέραιο».

Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την εξαγορά της Forky, η Vivartia διευκρινίζει τα ακόλουθα:

«Θυγατρική της Vivartia, έχει συμφωνηθεί να αναλάβει τη δραστηριότητα του γνωστού brand διανομής  έτοιμου φαγητού Forky.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, το menu με την υπογραφή αναγνωρισμένων σεφ και την εγγύηση  ποιότητας  Forky  θα φθάνει σε περισσότερους καταναλωτές χάρη στο δίκτυο διανομής που θα επεκταθεί  ώστε να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού από τα σχετικά sites .

Σημειώνεται ότι η Forky ιδρύθηκε το 2014 από τον Μιχάλη Γκόντα και τον Πέτρο Πιτσιλή. Το 2016 εντάχθηκε στο δίκτυο της Endeavor.»

Η Forky αποτελεί μια υπηρεσία που παρέχει καθημερινά ισορροπημένη και νόστιμη μεσογειακή διατροφή, μέσω παράδοσης γευμάτων σε 15 λεπτά κατά μέσο όρο, καλύπτοντας τις περισσότερες περιοχές της Αττικής μεσημέρι και βράδυ.

Η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 200.000 παραγγελίες και απασχολεί περί τους 120 εργαζόμενους.