Γι’ αυτό το λόγο η Timberland έχει δεσμευτεί να φυτέψει 50 εκατομμύρια δέντρα παγκοσμίως έως το 2025, επιπλέον των εκατομμυρίων που έχει ήδη φυτεύσει. Επιπλέον, καινοτομούμε συνεχώς για να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων μας, με ένα όραμα για τα προϊόντα μας να έχουν καθαρό θετικό αντίκτυπο στη φύση έως το 2030 – δίνοντας ουσιαστικά περισσότερα από όσα παίρνουν από αυτή. 

Χρησιμοποιούμε το πάθος μας για τη φύση και την ενέργεια της μόδας για να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός πιο πράσινου κόσμου. Προσπαθούμε για το καλύτερο, μέσω μιας μακροχρόνιας δέσμευσης για τη δημιουργία καλύτερων προϊόντων, ισχυρότερων κοινοτήτων και ενός πιο πράσινου κόσμου.

Στην Timberland, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με υπευθυνότητα. Εδώ βρίσκεται και η πλειονότητα των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων και, ως εκ τούτου, είναι ο μεγαλύτερος μοχλός μας για αλλαγή.

Θέλοντας λοιπόν και φέτος να γιορτάσουμε την Ημέρα της Γης στις 22 Απριλίου, η Timberland Ελλάδας θα προσφέρει το 5% των πωλήσεων της που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 μέχρι και τις 25 Απριλίου, στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός για περιβαλλοντικούς σκοπούς.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

#NatureNeedsHeroes

Δείτε το σχετικό video: εδώ

Αποκλειστικά καταστήματα Timberland που συμμετέχουν στην ενέργεια:

Γλυφάδα: Α.Μεταξά 18, 210-8945606

Χαλάνδρι: Χαϊμαντά 20 & Πλάτωνος, 210-6890114

E-shop: timberlandshop.gr