Ο Tommy και η Djamila Dawson από την Ολλανδία απόλαυσαν μερικές ώρες παίζοντας με τους λύκους για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους.

Τους συνάντησαν στο πάρκο Polar Park Arctic Wildlife Centre της Νορβηγίας και δεν μπόρεσαν, όπως λένε, να αντισταθούν και να μην παίξουν με τους θηρευτές των πάγων.

Ο 29χρονος Αμερικανός και η 28χρονη Ολλανδή παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας στα τέλη του 2017 και τώρα γυρνάνε τον κόσμο. Ήθελαν μάλιστα αμφότεροι να επισκεφθούν τη Νορβηγία για να δουν τους λύκους του Polar Park: «Είδαμε ένα βίντεο online πριν από δύο χρόνια και ονειρευόμασταν τι απίθανη εμπειρία θα ήταν, κι έτσι αποφασίσαμε να πάμε στη Νορβηγία».

«Ακόμα και σήμερα, η επίσκεψη στους λύκους ήταν η πιο επική και δυνατή εμπειρία που είχαμε ποτέ. Υπάρχει κάτι το πολύ ταπεινό να παραδίνεσαι σε αυτά τα ζώα, να έχεις πίστη πως όλα θα πάνε καλά. Ήταν τόσο ευγενικοί και δοτικοί, αλλά και πανίσχυροι και μεγαλοπρεπείς. Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια για να περιγράψεις την εμπειρία. Θα την κρατάμε για πάντα στην καρδιά μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.