Πώς το λέει η γνωστή φράση; «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Έτσι κι εδώ. Αφού δεν πάμε εμείς στη Βραζιλία τις Απόκριες, έρχεται η… Βραζιλία σε εμάς!

Την τελευταία μέρα των Αποκριών, λοιπόν, περιμένουν το κοινό στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο βραζιλιάνικοι ήχοι σε μια βραδιά γεμάτη χρώματα, ρυθμούς και ενθουσιασμό. Ένα μοναδικό πάρτι την Κυριακή 17 Μαρτίου με πρωταγωνιστές εξαιρετικούς εκπροσώπους της λάτιν μουσικής.

O βραζιλιάνος Junior Marran, ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, θα σας μεταφέρει στις αυθεντικές νότες της βραζιλιάνικης μουσικής με τη φωνή του. H Arlyn Gonzales από την Κούβα, μια ταλαντούχα καλλιτέχνις, θα σας καταπλήξει με το πάθος και την ενέργειά της στη σκηνή. Και η Rosanna Mailan, η γνωστή κουβανέζα τραγουδίστρια, θα σας καταπλήξει με τη φωνή της και το ταλέντο της.

Οι παραπάνω καλλιτέχνες θα συνοδεύονται από την εξαιρετική RM ORCHESTRA, δίνοντας ζωή στη μουσική και δημιουργώντας ένα απόλυτα εναρμονισμένο μουσικό ταξίδι γεμάτο ρυθμό και ενέργεια.
Φυσικά θα υπάρχει και ένα εντυπωσιακό samba show από την Vanessa (Samba Athens), με τέσσερις χορεύτριες που θα σας καθηλώσει.

Συντελεστές

Τραγούδι: Junior Marran, Arlyn Gonzales, Rosanna Mailan, «RM Orchestra»
Διεύθυνση ορχήστρας & ηλεκτρικό μπάσο: Yoel Soto
Φωνητικά: Remy Mailan & Kelly
Πιάνο: Στέλλα Γκούσκου
Κρουστά: Yussef Beato
Drums: Carlos Menendez
Τρομπόνι: Jim Σταρίδας & Σπύρος Ασημακόπουλος
Τρομπέτα: Μάνος Θεοδοσάκης & Δημήτρης Παπαδόπουλος
Ηχοληψία: Χρήστος Ζαντιώτης
Καλλιτεχνική επιμέλεια & εκτέλεσης παραγωγής: Rosanna Mailan

Κυριακή 17 Μαρτίου
Έναρξη: 23:00
Εισιτήρια από 15 ευρώ
Προπώληση: more.com. Κρατήσεις: 210 9315600

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο: 210 9315600