Το εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ που βρίσκεται στο υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΚ OPAP ARENA –  Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε στη σάλα του, δημοσιογράφους από τον χώρο της γεύσης και του αθλητικού ρεπορτάζ σε μια βραδιά γευστικής γνωριμίας. 

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν οι κ.κ. Χρήστος Αθανασιάδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Μάνος Γαβράς και Κώστας Μαστοράκης, εκ μέρους της εταιρείας Gendal  μέλος του nice n easy group η οποία διαχειρίζεται τις f&b υπηρεσίες του γηπέδου.

Το μενού της γευστικής δοκιμής περιελάμβανε πιάτα όπως ελαφριά αγιολί με αμύγδαλα, παστουρμαδόπιτα με χειροποίητο φύλλο, ταρτάρ μόσχου “σουτζουκακι σμυρνέικο”, πολίτικη σαλάτα, μαντί γεμιστά με κιμά μόσχου, σουβλάκια προβατίνας και κρεμώδη χαλβά με παστέλι σουσαμιού ως γλυκιά επίγευση.

Στο μενού περιλαμβάνονται πιάτα μαγειρεμένα με ελληνικές  πρώτες ύλες και βιολογικά, ποιοτικά και αγνά υλικά. Παραδοσιακές προτάσεις με γεύσεις και αρώματα από την  αστική κουζίνα της Πόλης και της Μικράς Ασίας, που συνδιαλέγονται ευφάνταστα με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και  την υψηλή τεχνική.

Κάθε Κυριακή μπορείτε να απολαύσετε το  Βυζαντινό Πρωινό με πολλά μικρά  γευστικά πιάτα όπως παραδοσιακά σερβίρεται στην Πόλη.

Το εστιατόριο Βυζαντινό χωρητικότητας 1000 τ.μ και  πανοραμική θέα στον αγωνιστικό χώρο είναι ανοιχτό Πέμπτη έως Παρασκευή 18.00 – 24.00, Σάββατο – Κυριακή 12.00 – 24.00 καθώς και τις ημέρες των αγώνων.

OPAP ARENA Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού

Φωκών 11

Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλ. κρατήσεων: 210 2519622