Ακόμα μια ταινία έγινε σειρά. Πρόκειται για την σειρά «Let The Right One In» η οποία στην Ελλάδα προβάλλεται από την COSMOTE TV και κάνει πάταγο όπως και στο εξωτερικό. Η σειρά βασίζεται στην ταινία του 2008 η οποία είχε κυκλοφορήσει με ελληνικό τίτλο «Άσε το κακό να μπει».

Συνήθως τέτοιου είδους ταινίες ή σειρές ακολουθούν την ζωή ενηλίκων βαμπίρ, οπότε ήταν αρκετά συναρπαστικό για πρώτη φορά να ακολουθούμε την ζωή ενός ανηλίκου βαμπίρ.

Βασισμένη στην ταινία και τα πρώτα επεισόδια ακολουθούν πίστα την ιστορία.

Ακολουθούν spoilers

Ο μπαμπάς Μάρκ ζει με την κόρη του Έλι 12 χρόνων (περίπου δεκα χρόνια) σε διάφορες περιοχές της Αμερικής. Αναγκάζονται τακτικά να αλλάζουν περιοχές , πόλεις γιατί πίσω τους αφήνουν πτώματα. Ο Μάρκ έχει αποφασίσει να σκοτώνει βιαστές παιδιών και να παίρνει το αίμα τους για να τραφεί η Έλι.

Το 22χρονο κορίτσι που είναι παγιδευμένο σε σώμα 12 παιδιού για πάντα συχνά νιώθει δυσφορία που δεν μπορεί να ζήσει κανονικά όπως όλος ο κόσμος. Παράλληλα με την ζωή τους παρακολουθούμε και την ζωή των Λόνγκαν και συγκεκριμένα του Πίτερ.

Τα δυο παιδιά έχουν πέσει θύματα του ίδιου βαμπίρ και έχουν παγιδευτεί σε μια ζωή που δεν διάλεξαν. Πριν γίνουν βαμπίρ οι δυο τους είχαν γνωριστεί τυχαία. Και οι δυο οικογένειες ψάχνουν την θεραπεία με διαφορετικούς τρόπους και μέσα. Οι δρόμοι τους είναι παράλληλοι σχεδόν . Ο Μάρκ και η Έλι αποφασίζουν να γυρίσουν πίσω στην πόλη που έμεναν πριν εκείνη γίνει βαμπίρ.

Ελπίδα τους να βρουν και άλλο βαμπίρ που ίσως τους οδηγήσει στην θεραπεία. Για πρώτη φορά η Έλι θα κάνει έναν φίλο , τον Ισάια . Το κακό είναι πως η μητέρα του είναι αστυνομικός και έρευνα ανθρωποκτονίες . Οι δυο οικογένειες θα έρθουν πολύ κοντά με τα δυο παιδιά να αποκτούν ισχυρούς δεσμούς.

Ο Μάθιου που είναι κάτι σαν έμπιστος μπράβος των Λόνγκαν θα μπλεχτεί με τις υποθέσεις του Μάρκ και ο Μάρκ θα μπλεχτεί με τις δικές του όταν καταλαθος σκοτώσει ένα βαποράκι της οικογένειας που δυστυχώς είναι και ο μπαμπάς του Ισάια. Τα αποτυπώματα του θα βρεθούν σε ένα νόμισμα που αργότερα θα ανακαλύψει η Ναόμι. Μετά από πολύ κυνήγι και πολλές ατυχίες ο Μάρκ θα καταφέρει να έρθει σε επαφή με την Κλέρ την αδερφή του Πίτερ και έτσι οι δυο οικογένειες θα αρχίσουν φαινομενικά να συνεργάζονται .

Η Ναόμι έχοντας τις υποψίες της από μια σειρά γεγονότων που έχουν συμβεί θα ακολουθήσει τον Μάρκ στο σπίτι των Λόνγκαν. Φυσικά και όλα θα πάνε στραβά και η Ναόμι θα βρεθεί σχεδόν νεκρή στα χέρια του Μάρκ… τελευταία σκηνή είναι η Έλι που προσπαθεί να την αλλάξει πριν πεθάνει και έτσι θα κλείσει ο πρώτος κύκλος … αφήνοντας μας με την αγωνία για την συνέχεια!

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Το χω σε κακό ταινίες γενικά που μου αρέσουν να γίνονται σειρές , κυρίως γιατί θεωρώ πως πολλές τις τραβάνε από το μαλλί προκειμένου να μεγαλώσουν την ιστορία και χάνουν εντελώς την ουσία τους!! Είναι ίσως η μοναδική φορά που πραγματικά θεωρώ ότι η μεταφορά άξιζε εκατό τα εκατό!

Πρέπει να βρέθηκε ένα επεισόδιο στα δέκα που κάπως βαρέθηκα την ιστορία αλλά όμως το τέλος του ήταν πραγματικά ανατρεπτικό. Για τους λάτρεις του αντικειμένου η σειρά είναι πραγματικά φοβερή και αξίζει να την δείτε!!!