Ο εμβληματικός καλλιτέχνης της ροκ Μπίλι Τζόελ ακύρωσε την τελευταία του συναυλία για το 2022 στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα λόγω ιογενούς λοίμωξης.

Σε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τραγουδιστής έγραψε: «Είμαι απογοητευμένος που κοινοποιώ ότι είμαι υπό τις εντολές γιατρού για φωνητική ανάπαυση λόγω ιογενούς λοίμωξης, οπότε δυστυχώς, πρέπει να αναβάλω τη συναυλία στο Madison Square Garden για τον Ιούνιο».

«Λυπάμαι πολύ που σας ενημερώνω λίγο πριν τη συναλία, αλλά ήλπιζα να έχω ανακάμψει πλήρως μέχρι τώρα. Δυστυχώς, αυτό δεν έχει συμβεί. Ανυπομονώ να σας δω τη νέα χρονιά» ανέφερε ο Μπίλι Τζόελ. Όπως επιβεβαιώθηκε στον ιστότοπο του τραγουδιστή, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου του 2023.

Ο Τζόελ κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων συναυλιών που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στο εξίσου θρυλικό στάδιο, καθώς έχει δώσει 131 συναυλίες μέχρι στιγμής στο Madison Square Garden. Στη δεύτερη θέση είναι οι Grateful Dead, οι οποίοι έχουν δώσει 53 συναυλίες στον ίδιο χώρο. Εμφανίστηκε για τελευταία φορά εκεί στις 23 Νοεμβρίου, ενώ ακολούθησαν συναυλίες του στο Όκλαντ και τη Μελβούρνη νωρίτερα αυτόν τον μήνα.