Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για τη σειρά ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι για όσο καιρό ήταν μέλη της βασιλικής οικογένειας, με ένα από τα σύντομα καρέ να δείχνει τη δούκισσα του Σάσεξ να σκουπίζει τα δάκρυα της.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το νέο εγχείρημα της συνδρομητικής πλατφόρμας κοστολογείται περίπου στα 102 εκατομμύρια ευρώ και πρόκειται να αποκαλύψει «όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες», όπως ακούγεται να λέει ο Χάρι.

Έτσι, σε ένα trailer διάρκειας ενός λεπτού προβάλλονται φωτογραφίες από την εποχή που το ζευγάρι είχε στενές επαφές με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ενώ αίσθηση προκαλούν δύο καρέ που δείχνουν τον Χάρι να γέρνει πίσω στο καναπέ εκνευρισμένος, ενώ η σύζυγος του σκουπίζει τα δάκρυα της.

Μάλιστα, η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο με βάση το βρετανικό δημοσίευμα, αφού όχι μόνο δεν διευκρινίζονται ύποπτες λεπτομέρειες που φαίνονται στο trailer, αλλά κυκλοφορεί κι όλας τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης των Γουίλιαμ – Κέιτ στις ΗΠΑ και λίγο μετά το δημόσιο γιουχάρισμα που δέχτηκαν σε αγώνα του NBA.

Επίσης, ακούγονται ατάκες όπως «κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες» και πως «όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν έχει νόημα να η ιστορία μας να ειπωθεί από εμάς;» , με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά, με βάση την Daily Mail.

Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και προκάλεσε αίσθηση: