Κάθε σεζόν του Cobra Kai μας επιφυλάσσει επιστροφές από τις ταινίες του Karate Kid που βοηθούν να πουν την ιστορία του Daniel LaRusso και Johnny Lawrence. Kreese, Ali Mills, Terry Silver, Chozen είναι μερικοί από τους χαρακτήρες που είχαν στιγματίσει τις ταινίες και έκαναν την επιστροφή τους για την σειρά. Οι Fans, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr αναρωτιούνται ποιοι θα είναι οι επόμενοι χαρακτήρες που θα κάνουν την επιστροφή τους στην σειρά και ένα από τα ονόματα που όλοι θέλουν να δουν είναι η Julie Pierce της Hilary Swank.

Οι δημιουργοί της σειράς έδωσαν την απάντηση τους και ενώ προφανώς και δεν θα αποκάλυψαν κάτι ο τρόπος που απάντησαν είναι αρκετός για να κάνει το φανατικό κοινό της σειράς να ενθουσιαστεί.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αγαπάμε την Hilary Swank. Πιστεύουμε πως είναι μια φαινομενική ηθοποιός και αγαπάμε τον χαρακτήρα της στο Franchise. Την έχει διδάξει ο κύριος Miyagi και είναι σημαντική για το σύμπαν του Karate Kid. Δεν μπορούμε να πούμε αν θα επιστρέψει, ούτε πως θα επιστρέψει αν επιστρέψει» δήλωσε ο Jon Hurwitz δημιουργός και παραγωγός της σειράς που συμπλήρωσε: «Έχουμε συζητήσει για εκείνη και ίσως την έχουμε συναντήσει, ίσως δουλέψαμε μαζί της , ίσως όχι. Δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτα. Θα συνεχίσει να είναι ένα ερώτημα μέχρι να εμφανιστεί στην σειρά ή μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά».

Η δήλωση φαίνεται να κρύβει μια παράξενη αισιοδοξία στο ότι θα δούμε κάποια στιγμή την Swank. Σίγουρα το Cobra Kai έχει μέλλον οπότε όλα είναι πιθανά!