YOU, μια λέξη που μέχρι πριν από αυτή την σειρά σήμαινε απλά εσύ. Πλέον μετά από 3 σεζόν σημαίνει πολλά παραπάνω και συνήθως τρομακτικά πράγματα. Είναι λοιπόν γεγονός και επίσημα αυτή η σειρά δεν μοιάζει με καμία άλλη, έχει ένα τόσο μοναδικό χαρακτήρα και μια εξέλιξη συνήθως αργή που όμως ποτέ μα ποτέ δεν με κάνει να βαριέμαι.

Τι μπορεί να πάει στραβά όταν δυο μανιακοί δολοφόνοι Παντρεύονται και κάνουν παιδί;

Ακολουθούν spoilers

Τζοοοοοοο αχ Τζο , ήσουν τόσο αποφασισμένος να προστατεύσεις την κόρη που νόμιζες ότι περιμένεις ….τελικά αποδείχτηκε αγόρι ….και πάλι όμως πήρες απόφαση να μείνεις και να είσαι δίπλα του σαν ένα φυσιολογικός άνθρωπος.

Λόβ, ήσουν πάντα παρορμητική και με το σύνδρομο της μάνας, πιστεύεις ότι πρέπει να προστατεύσεις τους πάντες όπως τον αδερφό σου και ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα σου καλά όχι μόνο αυτό αλλά σίγουρα είναι ένα από τα βασικά γιατί σε συνδυασμό με το αρρωστημένο σου μυαλό βγαίνει μια δολοφονική προσωπικότητα.

Δεν περιμέναμε ποτέ και καθόλου μάλλον αυτοί οι δυο να είναι ενας καλός συνδυασμός, οι φόνοι ήταν σίγουροι, αν και προσπαθήσατε ή για να μην είμαι άδικη προς έκπληξη μου ο Τζο προσπάθησε πολύ πιο δυνατά.

Έχουν μετακομίσει όπως έχουμε δει από την προηγούμενη σεζόν σε περιοχή με πλούσιους ανθρώπους, εκεί που όλα είναι αδιάφορα για εκείνους αλλά προσταγμένα. Δεν υπάρχει εγκληματικότητα σε τέτοιες περιοχής τουλάχιστον όχι όση υπάρχει μέσα στην πόλη. Βέβαια αυτό που δεν σκέφτηκαν μάλλον είναι πως η εγκληματικότητα με αυτούς τους δυο εκεί πρόκειται να εκτοξευτεί.

Ο Τζο όντας ο Τζο έχει βρει την νέα του εμμονή, την γειτόνισσά. Η γειτόνισσά από την άλλη έχει βρει επίσης αλατοπίπερο για την σχέση της με τον άντρα της. Η Λόβ από την άλλη έχει πάρει χαμπάρι όλη την φάση και παίρνει μπρος η φονική της μηχανή. Η μεσίτρια γειτόνισσά της δείχνει ένα ακίνητο για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση ζαχαροπλαστικής εκεί , το θέμα είναι ότι η μεσίτρια δεν θα φύγει ποτέ από ακίνητο ζωντανή. Ο Τζο δείχνει συγκρατημένος και ανήσυχος για τον γιο του που έχει μπλέξει με μανιακή μάνα ( τον εαυτό βέβαια δεν τον κρίνει).

Βοηθάει λοιπόν την Λόβ να ξεφορτωθεί το πτώμα της μεσίτριας με την οποία πέρα από φλερτ δεν έχει κάνει κάτι. Στάθηκε βράχος στην πρώτη δοκιμασία του για χάρη του παιδιού του. Πριν όμως προλάβει το αίμα στο υπόγειο από την μεσίτρια η Λόβ θα επιτεθεί σε ένα ακόμη γείτονα αντιεμβολιαστή που κόλλησε τον γιο της ιλαρά. Δεν τον σκοτώνει και έτσι για άλλη φορά ο Τζο προσπαθεί να καλύψει την υπόθεση και κρατάει τον δεύτερο γείτονα ζωντανό στο υπόγειο του καταστήματος. Στο μεταξύ έρευνες ξεκινούν για την μεσίτρια από τον σύζυγο της και τον θετό του γιο , ο οποίος την πέφτει στην Λόβ (καημένε).

Όσο οι έρευνες προχωρούν τόσο στρυμωγμένοι είναι οι δυο τους και όταν ο δεύτερος γείτονας αυτοκτονεί στο υπόγειο γιατί οι δυο τους ανακάλυψαν ένα κρυφό μελανό σημείο της οικογένειας του προκειμένου να τον εκβιάσουν για να φύγει αλλά να μην μιλήσει, εκείνος δεν το άντεξε και κρεμάστηκε. Έτσι μια λαμπρή ιδέα τους ήρθε να συνδυάσουν τους δυο θανάτους – φόνους . Έτσι σκηνοθέτησαν μια ιστορία όπου ο γείτονα σαλταρισμένος είχε σχέση με την μεσίτρια και την σκότωσε πριν αυτοκτονήσει . Εν μέρη πιάνει όχι όμως για τον άντρα της ο οποίος συνεχίζει να ψάχνει. Ο θετός του γιος από την άλλη πιστεύει ότι έχει τρελαθεί από την απώλεια και τον έχει στο νου του.

Ο Τζο προσπαθεί να έχει υπό έλεγχο την γυναίκα του και ευτυχισμένη για να μην παρεκτραπεί ξανά. Ωστόσο όμως βρίσκει νέο πειρασμό στα μάτια της Μάριαν που είναι το αφεντικό του στην δουλειά (βιβλιοθήκη ,τι άλλο;) . Έτσι δεν αργεί να πάθει εμμονή και να προσπαθεί να ξεφύγει ανεπιτυχώς φυσικά γιατί όλοι ξέρουμε πως αν φάει κόλλημα είναι αδύνατον να ξεφύγει από αυτό. Η Λόβ από την άλλη είναι απασχολημένη με το φλερτ του πιτσιρικά τόσο όσο να ενδώσει κιόλας και εντελώς τυφλωμένη από την άψογη συμπεριφορά του Τζο που της ξεφεύγει το μικροοοοο κόλλημα του μαύρα της.

Εκείνος έχει καταλάβει και την διαβάζει απόλυτα όμως επιλέγει να το αγνοήσει εντελώς από την στιγμή που έχει βρει την Μάριαν. Όταν ο θετός γιος του γείτονα ανακαλύψει πως ο πατέρας του ψάχνει δημόσιες κάμερες για να βρει τον δολοφόνο της μεσίτριας. Η Λόβ νιώθει απειλή ξανά το ίδιο και ο Τζο και είναι στα άκρα κάπως οι δυο τους όμως επιτρέπει στην Λόβ να φλερτάρει ανοιχτά με τον θετό γιο του γείτονα προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες . Ένα φιλικό τους ζευγάρι της γειτονιάς τους βλέπει στα άκρα και πιστεύει μπορεί να βοηθήσει με ένα δικό τρόπο , ανταλλαγή συντρόφων. Τσιμπάνε λοιπόν και το δοκιμάζουν αλλά κάπου στην πορεία η Λόβ αντιλαμβάνεται πως ο άντρας της φαντασιώνεται κάποια άλλη. Τσακώνονται και της ξεφεύγει για τον φόνο ενώ το ζευγάρι βρίσκεται ακόμα εκεί. Φυσικά κόλαση ακολουθεί.

Για να μη λέμε πολλά το ζευγάρι καταλήγει στο υπόγειο του μαγαζιού της Λόβ , ο πιτσιρικάς θετός γιος του γείτονα καταλήγει επίσης εκεί γιατί πίστεψε πως η Λόβ κινδυνεύει από τον Τζο και η Μάριαν καταλήγει ελεύθερη από τον πρώην άντρα της που της έκανε την ζωή κόλαση. Φυσικά όλοι ξέρουμε τον δολοφόνο του τελευταίου . Αυτό που δεν ξέραμε όμως ήταν πως ο πιτσιρικάς δεν είχε πεθάνει και ο Τζο τον σώζει ….αφού φυσικά έχει σκοτώσει τον πρώην της Μάριαν. Η Λόβ μέχρι τώρα έχει καταλάβει τα πάντα μόλις βρίσκει την ματωμένη μπλούζα του Τζο πεταμένα στα σκουπίδια.

Η δολοφονική μανία και των δυο στο on και ένας δεν θα βγει ζωντανός. Εκείνη τον δίνει παραλυτικό και σωριάζεται στο έδαφος ο Τζο. Εκεί κάπου σοκαρίστηκα και πίστεψα ότι η 4 σεζόν θα είναι με την Λόβ όμως ποσό λίγο τον ξέρω ? Φυσικά και το είχε προβλέψει πως ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα με την τρελή κατάσταση που επικρατούσε . Ήξερε ότι συζεί με τον εαυτό του σε γυναίκα . Έτσι αφού βρίσκει την ευκαιρία αφήνει ξερή και εν συνέχεια νεκρή την Λόβ στο πάτωμα , σκηνοθετεί τον θάνατο του και αφήνει τον γιο του σε ένα φιλικό ζευγάρι να τον μεγαλώσει γιατί εκείνος σίγουρα δεν ήταν ικανός να το κάνει σωστά. Απόδραση λοιπόν και φεύγει να βρει την Μάριαν που εξαφανίστηκε μετά την συνάντηση της με την Λόβ.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Η συνέχεια δεν ξέρω πως θα είναι ξέρω όμως ότι ανυπομονώ να την δω από τώρα. Είναι ίσως από τις ελάχιστες σειρές που δεν σε απογοητεύουν με το πέρασμα των χρόνων.

Είναι απρόβλεπτη, με δίκη της δυναμική, εξαιρετική πλοκή και απρόβλεπτη. Πραγματικά την απόλαυσα από το πρώτο επεισόδιο ως το τελευταίο της.