Η Νία Βαρντάλος μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το «Γάμος αλά ελληνικά 3».

Η ηθοποιός, στο βίντεο που δημοσίευσε έκανε γωνστό πως το σενάριο της ταινίας ήταν έτοιμο και πως επρόκειτο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην Πελοπόννησο.

Όμως, η πανδημία του κορονοϊού ανέτρεψε τα σχέδια της Νία Βαρντάλος. Το πρωί της Μ. Τετάρτης ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανέφερε πως ο ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Παραγωγής) που στοχεύει στην προστασία, υποστήριξη και ανάδειξη των δημόσιων και ιδιωτικών πρωτοβουλιών, εγχώριων και ξένων, στον κλάδο των οπτικοακουστικών μέσων και της επικοινωνίας στην Ελλάδα, τα γνώριζε όλα αυτά τους βοήθησε και φρόντισε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όμως ο κορονοϊός φρέναρε το εγχείρημα και δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συντελεστών.

Έτσι τα γυρίσματα της ταινίας μετά από αυτή την εξέλιξη αναβλήθηκαν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.