Η παράσταση «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα» ανοίγει και πάλι αυλαία στις 12 Νοεμβρίου με τον Άκη Σακελλαρίου, τη Ναταλία Δραγούμη, το Γεράσιμο Γεννατάς και τον Αντώνη Λουδάρος. Η γνωστή παρέα των τεσσάρων ανεβάζουν για μία ακόμη φορά τα Άπαντα του Σαίξπηρ (έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν) με τον εξωπραγματικά επηρμένο τίτλο «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη στο θέατρο «ΡΟΕΣ».

Το επιχείρημα τους, το ίδιο εδώ και 17 χρόνια, το πείραξαν ελάχιστα ώστε να ακούγεται κάπως πιο καίριο στις στριμωγμένες εποχές που βιώνουμε:

«Πριν απ’ αυτή την παράσταση, για να πείτε πως “έχετε δει Σαίξπηρ” , θα έπρεπε να πάτε στο θέατρο 37 φορές, κάτι εντελώς αντιοικονομικό για την περίοδο λιτότητας που διανύουμε! Τώρα όμως σας δίνεται η ευκαιρία με ένα και μόνο εισιτήριο (άντε δύο αν θέλετε να κάνετε επίδειξη στην/στον συνοδό σας) να μαλώνετε με πραγματικά επιχειρήματα πλέον για το αν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα θα είχαν μέλλον ως ζευγάρι, για το αν ο Άμλετ ήταν όντως αναβλητικός ή απλώς περίμενε βοήθεια από την Ευρώπη, ή για το ποιον έλληνα πολιτικό σας θυμίζει ο Ριχάρδος ο Γ’. Κι ας μην ξεχνάμε φυσικά και την interactive ψυχανάλυση της Οφηλίας που λειτουργεί σαν μπόνους! Μπόνους γιατί αποφασίζεται ανάλογα με τον ίστρο και την έμπνευση της στιγμής… Ολόκληρος ο Σαίξπηρ – και τα 37 έργα – ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΩΡΑ! (ή τα λεφτά σας πίσω.) Ναι, δεν ακούσατε λάθος! Η παράσταση που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Σαίξπηρ δεν είχε υποπτευθεί καν την έννοια του μοντάζ!»

Οι ρίμες και οι μουσικές λούπες του Οθέλλου είναι δια χειρός του γνωστού Έλληνα ράπερ… Nivo!! στο θέατρο «Ροές».

Είσοδος 15 – 20 ευρώ

Παρασκευή:21.00, Σάββατο:21.00, Κυριακή: 19.00