Την επιστροφή της έπειτα από 16χρονια θα πραγματοποιήσει η σειρά «Τα Φιλαράκια».

Μάλιστα, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν από τους ηθοποιούς που απαρτίζουν τη θρυλική παρέα, με τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ να δημοσιεύουν στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Είναι πραγματικότητα…».

«Λάτρεις των “Friends” είναι επίσημο!» επιβεβαίωσε παράλληλα με ανακοίνωσή του η πλατφόρμα HBO Max, που θα προσφέρει ένα σπέσιαλ επεισόδιο της καλτ σειράς, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της νέας πλατφόρμας τον Μάιο.

«Μετά από 15 χρόνια, 9 μήνες και αμέτρητα αιτήματα φαν σε όλο τον πλανήτη (…) οι ηθοποιοί των “Friends” θα επανενωθούν αποκλειστικά» για την νέα πλατφόρμα, ιδιοκτησίας της WarnerMedia (AT&T group).

Έναντι, 425 εκατομμυρίων δολαρίων για διάστημα πέντε ετών, η τελευταία αγόρασε τα δικαιώματα των 236 επεισοδίων των «Friends» (1994-2004) για να το καταστήσει ένα από τα κορυφαία προϊόντα του. Η σειρά το 2018 είχε τις περισσότερες θεάσεις στο Netflix, σύμφωνα με το Nielsen.

Με το reunion, 16 χρόνια αργότερα, μεταξύ του Ρος, της Μόνικας, του Τσάντλερ, της Φοίβης, του Τζόι και της Ρέιτσελ «θα βυθιστούμε σε μια εποχή όταν φίλοι και θεατές συγκεντρωνόντουσαν σε πραγματικό χρόνο και πιστεύουμε ότι αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο θα αναβιώσει αυτό το πνεύμα» ανέφερε ο Κέβιν Ράιλι, αξιωματούχος του HBO Max.

Σύμφωνα με το Variety, κάθε ηθοποιός της σειράς θα λάβει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του μόνο σε αυτό το επεισόδιο.

Τα γυρίσματα, σύμφωνα με το HBO Max, θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο της Warner Bros, όπου γυρίστηκαν τα πρωτότυπα επεισόδια της σειράς, στο Μπέρμπανκ κοντά στο Χόλιγουντ.