Τα εγκαίνια μιας πρωτότυπης έκθεσης φωτογραφίας πραγματοποιούνται αύριο, Σάββατο στα Εξάρχεια, στην οδό Μεθώνης 65.

Σε ένα μοναδικό χώρο σε νεοκλασικό κτήριο εκτίθενται τα έργα 88 φωτογράφων, μέσα από τα οποία αποκαλύπτονται 88 διαφορετικοί κόσμοι.

Η έκθεση διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το Θάνο Παπαδόπουλο και την ομάδα του pragma.gr.

Οι εικόνες που εκτίθενται μπορούν να ειδωθούν ως οι προσωπικές θεωρήσεις της πραγματικότητας των σπουδαστών του pragma seminars. Ωστόσο, αποτελούν παράλληλα ένα σύνολο, ένα «όλον», μια και μοναδική εικόνα ενός κόσμου που οι άνθρωποι κινούνται αδιάκοπα σε διαφορετικές κατευθύνσεις και φορές, αλλά συναντώνται σε κομβικά σημεία. Ενός κόσμου που επιθυμούμε, απευχόμαστε, ξεχνάμε, θαυμάζουμε, οικτίρουμε, αγνοούμε, κοιτάζουμε κατάματα, δεν κατανοούμε αλλά γοητευόμαστε.

«Στην έκθεση μιας “ξένης” φωτογραφικής πραγματικότητας δεν απογυμνώνεται μόνο ο δημιουργός της, αλλά και εμείς. Εσύ και εγώ. Γιατί ταυτιστήκαμε ή συγκρουστήκαμε με έναν άλλο κόσμο», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο συνοδευτικό κείμενο της έκθεσης.

Η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της στις 17 και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο στις 20:00. Το κοινό μπορεί να την επισκεφτεί από Τρίτη έως Κυριακή, 12.00-22.00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.pragma.gr.