Στους Red Hot Chili Peppers θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά (τρίτη θητεία), ο κιθαρίστας Τζον Φρουσιάντε, όπως ανακοίνωσε το γκρουπ με ανάρτηση στο Instagram. Ο 49χρονος θα αντικαταστήσει τον Τζος Κλινγκχόφερ, ο οποίος τον διαδέχθηκε για δέκα χρόνια.

«Οι Red Hot Chili Peppers ανακοινώνουν ότι ακολουθούν χωριστούς δρόμους με τον κιθαρίστα των τελευταίων 10 χρόνων, τον Τζος Κλινγκχόβερ», ανακοίνωσε η μπάντα, με τα νέα να ενθουσιάζουν την πλειοψηφία των οπαδών της. Μέχρι και για «θαύμα» έκαναν λόγο κάποιοι από αυτούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) on

Ο Φρουσιάντε, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, εντάχθηκε στους Red Hot Chili Peppers το 1988 ως αντικαταστάτης του Χίλελ Σλόβακ. Έφυγε το 1992 για προσωπικούς λόγους, επέστρεψε την περίοδο 1998-2009 και αποχώρησε ξανά, όταν αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

«Ο Τζος είναι ένας υπέροχος μουσικός, που σεβόμαστε και αγαπάμε. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον καιρό που ήμασταν μαζί και τα αμέτρητα δώρα που μοιράστηκε μαζί μας. Ανακοινώνουμε, επίσης, με μεγάλο ενθουσιασμό και ευτυχία ότι ο Τζον Φρουσιάντε επιστρέφει στο συγκρότημα. Ευχαριστούμε!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Californication

Can’t Stop