Μια ιστορική βραδιά έζησαν χθες, όσοι επισκέφτηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Richard Bellia: An Eye on Music, που πραγματοποιήθηκε στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς από τον Κωνσταντίνο Ζουγανέλη και την εταιρεία του Muse Constant.

Το Foyer του Θεάτρου Παλλάς, από την στιγμή που πέρασε στην ομπρέλα του Ομίλου Πανά, έχει μεταμορφωθεί, εκτός από ατμοσφαιρικό lounge του πολυτελούς θεάτρου, και σε ένα χώρο τέχνης. Η έκθεση του Richard Bellia είναι η δεύτερη σε συνέχεια που διοργανώνεται στο Foyer, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της έκθεσης του Πάνου Κοκκινιά.

Richard Bellia, Κωνσταντίνος Ζουγανέλης, Kovacs

Ο Richard Bellia, Γάλλος φωτογράφος που εδώ και 36 χρόνια καταγράφει τη σκηνή της ροκ σε Λονδίνο, Ευρώπη και Αμερική, βρισκόταν στο χώρο και ξενάγησε τους καλεσμένους του αναφερόμενος στην ιστορία της κάθε φωτογραφίας, ενώ υπέγραψε και το ομώνυμο βιβλίο του.

Ο ζωντανός θρύλος Richard Bellia, όπως τον αποκαλεί ο διεθνής τύπος, έχει αποτυπώσει, μεταξύ άλλων, την ιδιαιτερότητα των Cure, Nirvana, David Bowie, The Rolling Stones, Lana Del Rey, Leonard Cohen, Paul McCartney, Barry White, Metallica, REM, Iggy Pop.

Πλήθος κόσμου προσήλθε στο Foyer, ενώ την έκθεση επισκέφτηκε και η τραγουδίστρια Κovacs. Η ευδαιμονία της βραδιάς κατέληξε σε ιστορικά ροκ στιγμιότυπα, αφού ο καλλιτέχνης φωτογράφησε αυθόρμητα την Kovacs στις τουαλέτες του Zonars, θέλοντας να αποτυπώσει την ατμόσφαιρα της στιγμής. Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης κατέληξαν στο Zonars για after drinks και ανταλλαγή απόψεων.

Ο πεζόδρομος της Βουκουρεστίου γέμισε από καλλιτέχνες, γκαλερίστες, ηθοποιούς και ανθρώπους υψηλής αισθητικής που για μία ακόμα φορά δημιούργησαν αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα που υπάρχει κάθε βράδυ στη καινούργια γειτονιά της Αθήνας.

Η έκθεση Richard Bellia: An Eye on Music θα βρίσκεται στο Foyer καθημερινά 12.00-20.00 μέχρι τις 14/10 αποτελώντας τον πρώτο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας του καλλιτέχνη.

Χρύσανθος Πανάς, Richard Bellia, Kovacs

Παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Ιανό και στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.