Η Jennifer Lopez με κοστούμι… Υποπτεύεστε ότι κάποιος προσπαθεί να ξεγελάσει τη μνήμη σας. Πως έχει διάθεση να εξαπολύσει το άστοχο χιούμορ του σε βάρος σας.

Δεν είναι έτσι. Ακόμα κι όταν φοράει σακάκι η Jennifer Lopez αδυνατεί να απολέσει τη γοητεία της ως πρωταγωνίστρια της σειράς Shades of Blue.

Γράφει ο Γιώργος Λαμπίρης

Στην πρώτη της τηλεοπτική απόπειρα, υποδύεται αστυνομικό. Αποφασιστική, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κρατάει όπλο στα χέρια της, κυνηγάει το οργανωμένο έγκλημα. Κάτι που έκανε και στις ταινίες Money Train και Angel Eyes, όπου έχει ξαναφορέσει τη στολή της αστυνομικού.

Η καλλίπυγος τραγουδίστρια και ηθοποιός -όπως κι αν θέλει να την δει κάποιος- δεν παύει να τολμά. Εκτός από πρωταγωνίστρια, είναι και παραγωγός στη σειρά του NBC που θα δείτε πρώτοι και αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια Novacinema.

Στο Shaded of Blue, τη στιγμή που όλα κρίνονται σε δευτερόλεπτα, η αστυνόμος Harlee Santos, δρα με αντανακλαστικές κινήσεις. Αντιμέτωπη με εμπόρους ναρκωτικών και κάθε λογής εγκληματίες. Συμπρωταγωνιστής της ο Ray Liotta. Ειδικότης του οι ψυχοπαθείς προσωπικότητες, χαρακτήρες που κρύβουν πάντα τη δική τους απροσδιόριστη γοητεία. Έμπειρος στη μικρή οθόνη με ρόλο στο Another World του 1964, όταν έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Στα Novacinema μπορείτε να θαυμάσετε τη Jennifer Lopez -τηλεοπτικά Harlee Santos-, καθώς εκείνη μάχεται κατά πάντων και κυρίως κατά της διαφθοράς. Δείτε όλα τα επεισόδια ακόμα και μετά την πρώτη τους προβολή οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε, με το Nova On Demand και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Συναντήστε τη Lopez όταν ως μέλος της ομάδας δράσης του FBI κατά της διαφθοράς δεν ξεχνάει ποτέ ότι κάτω από το σκουρόχρωμο κοστούμι του καθήκοντος, βρίσκεται η γυναίκα που δεν αποβάλλει ποτέ το δυναμισμό της.

Ακολουθείστε τους ρυθμούς της ασταμάτητης ένστολης δράσης της Lopez κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα Novacinema!