«Χειμώνας. Βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ένας πλανόδιος μάγος/θαυματοποιός με σκοτεινό όσο και πικρό παρελθόν φτάνει μαζί με τον βοηθό του σε ένα μικρό, απομακρυσμένο χωριό που βουλιάζει στη διαφθορά και την κακία με σκοπό να παρουσιάσει τις δέκα τελευταίες του παραστάσεις και ύστερα να αποσυρθεί στη σιωπή…»

Το «No Love» είναι ένα project που βασίστηκε στο διήγημα «No Love: μια ιστορία εκδίκησης» του συγγραφέα και σκηνοθέτη της ομάδας Γιώργου Σίμωνα. Πρόκειται για την ιστορία ενός πλανόδιου μάγου/θαυματοποιού ο οποίος φτάνει, μαζί με τον βοηθό του, σε ένα μικρό, απομακρυσμένο χωριό με σκοπό να παρουσιάσει τις δέκα τελευταίες παραστάσεις του και ύστερα να αποσυρθεί στη σιωπή. Από την επόμενη μέρα, οι κάτοικοι του χωριού ένας-ένας αρχίζουν να αυτοκτονούν ή να εξαφανίζονται. Οι υποψίες βαραίνουν τους δύο επισκέπτες.

Το project στοχεύει στην παρουσίαση ενός βωβού σκηνικού θεάματος το οποίο συνδυάζει την ζωντανή δράση με την ορχηστρική μουσική και την ψηφιακή τεχνολογία. Οι ηθοποιοί εμφανίζονται τόσο ζωντανά όσο και σε ψηφιακή μορφή (projections), ενώ το design στοχεύει σε μια αισθητική ασπρόμαυρου, βωβού κινηματογράφου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΡΓΟ: «NO LOVE»
ΕΙΔΟΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ: Παράσταση που συνδυάζει τη ζωντανή δράση με την ψηφιακή τεχνολογία και την ορχηστρική μουσική
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιώργος Σίμωνας
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος ΣίμωναςΗΘΟΠΟΙΟΙ (με αλφαβητική σειρά)
Κώστας Γεραντώνης Αστυνόμος (Χήθκλιφ) / Γκέοργκ
Έλλη Μερκούρη Οικονόμος (Σόνια)
Χριστίνα Μισιριώτη Κα Στρόχαϊμ
Δημήτρης Παπαδάτος Μάγος
Θάλεια Πορτοκάλογλου Γυναίκα του μάγου
Ρένια Πουρνάρα Βοηθός
Αντώνης Τανισκίδης Άικ / Καστανάς
Τζωρτζίνα Τάτση Γυναίκα του μάγου

Από τις 10 Φεβρουαρίου στο Ονειροδρόμιο