Η σούπερ σταρ της παγκόσμια μουσικής σκηνής, Μαντόνα, θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη δωρεάν συναυλία στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρει η Le Figaro, η 65χρονη τραγουδίστρια θα ολοκληρώσει την εορταστική της περιοδεία στο Ρίο στις 4 Μαΐου, που είναι το μοναδικό της ραντεβού στη Νότια Αμερική. Αυτή η μεγάλη συναυλία θα είναι επίσης η μόνη δωρεάν παράσταση της περιοδείας, με σκοπό να ευχαριστήσει τους Βραζιλιάνους θαυμαστές της.

Η δωρεάν mega συναυλία στις 4 Μαΐου στη θρυλική παραλία Copacabana στο Ρίο ντε Τζανέιρο αναμένεται να δημιουργήσει ιστορική κοσμοσυρροή και με αυτήν η Μαντόνα να γιορτάσει το τέλος της περιοδείας της, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές σε δελτίο τύπου.

Δεν απαιτούνται εισιτήρια για την εκδήλωση, η είσοδος θα ισχύει με σειρά προτεραιότητας.

Με αυτό το τεράστιο σόου, η Μαντόνα γιορτάζει τη μεγάλη επιστροφή της στη Βραζιλία μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια απουσίας, καθώς η τελευταία της επίσκεψη χρονολογείται από το 2012.

Οι διοργανωτές εξήγησαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι αυτή η συναυλία θα απαιτήσει υλικοτεχνική υποστήριξη παρόμοια με αυτή του παραδοσιακού σόου πυροτεχνημάτων της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, που πραγματοποιείται κάθε Πρωτοχρονιά στην παραλία Copacabana, προσελκύοντας τουλάχιστον ένα εκατομμύριο άτομα κάθε χρόνο.