Η εγκεκριμένη ικανότητα ρυμούλκησης (με φρένα) της Ford Mustang Mach-E αυξάνεται τώρα στα 1.000 κιλά για τα μοντέλα Extended Range τόσο στην έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και στην τετρακίνητη. Αυτή η αύξηση θεωρείται αρκετή για να μπορούν οι πελάτες να ρυμουλκήσουν ένα τυπικό μικρό ή μεσαίο πολυεστερικό σκάφος.

Η Mustang Mach-E έχει επίσης αναβαθμιστεί για μείωση του χρόνου φόρτισης μεταξύ 80-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας από 52 λεπτά σε 15 λεπτά, ενώ μια επαναβαθμονόμηση της λειτουργίας οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving) προσφέρει τώρα πιο ομαλή συμπεριφορά στις χαμηλότερες ταχύτητες που συνδυάζεται με βελτιώσεις στην οδηγική άνεση.

Η ηλεκτρική Mustang που πωλείται στην Ευρώπη πάνω από ένα χρόνο, καταφέρνει να προσελκύει κοινό από άλλες μάρκες, σε ποσοστό 88% των πωλήσεών του. Οι υφιστάμενοι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από πολλές πρόσφατες βελτιώσεις μέσω ενημερώσεων λογισμικού ή εγκρίσεων τύπου, ενώ περαιτέρω over-the-air ενημερώσεις προγραμματίζονται με στόχο στη συνεχή βελτίωση της Mustang Mach-E.