Η μεταγραφή του Σέρχιο Πέρες στην Force India… εκτόπισε εκτός ομάδας τον Πολ Ντι Ρέστα, ο οποίος τελικά έχοντας κλείσει τα… ρόστερ τους οι περισσότερες ομάδες δεν κατάφερε να βρει στέγη στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Βρετανός πιλότος το 2014 θα τρέχει στο DTM, στο οποίο επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια συμμετοχής στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάλιστα, ο Ντι Ρέστα υπέγραψε συμβόλαιο με την Mercedes, με την οποία δεν θέλει μόνο να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και στους τίτλους.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο DTM, τα πράγματα έχουν αλλάξει από το 2010. Είχα περάσει πολύ ωραία όταν συμμετείχα. Οι αγώνες είναι η δουλειά μου, αλλά θέλω να διασκεδάζω μέσα από αυτούς και το DTM μου το προσφέρει αυτό», ήταν τα λόγια του Βρετανού πρώην πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Τώρα έχω μία νέα πρόκληση να αντιμετωπίσω. Eπιστρέφω στο DTM και θέλω να πάρω νίκες με μία καλή ομάδα. Έχω να ανέβω στο βάθρο τρία χρόνια, παρά το γεγονός ότι κάποιες φορές ήμουν κοντά. Στόχος μου είναι να κερδίσω τον πρώτο αγώνα. Δεν θέλω να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να προσαρμοστώ ξανά. Ίσως να μου πάρει λίγο χρόνο όμως όταν υπέγραψα το συμβόλαιο, υπέγραψα με σκοπό να διεκδικήσω το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Ο Πολ ντι Ρέστα συμμετείχε στο πρωτάθλημα DTM από το 2007 μέχρι το 2010, είχε συμμετάσχει σε 42 αγώνες, είχε πάρει έξι νίκες, έξι πολ ποζίσιον, 21 πόντιουμ και έναν τίτλο το 2010.

Πηγή: sport-fm.gr