Η Formula E μετατρέπεται σταδιακά σε ένα πρωτάθλημα πρώην οδηγών της Formula 1. Τα παραδείγματα των Φελίπε Μάσα, Στόφελ Βαντούρν, Ζαν – Ερίκ Βέιρν, Πασκάλ Βερλάιν, Λούκας ντι Γκράσι και Σεμπάστιαν Μπέμι, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές, ενώ μεγάλες εταιρείες δηλώνουν ενδιαφέρον για τα ηλεκτρικά μονοθέσια.

Από την άλλη πλευρά φουντώνουν τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες για ένα επικείμενο τέλος της καριέρας του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Formula 1, παρόλον ότι ο Γερμανός είναι μόλις 31 ετών και βρίσκεται στην ωριμότερη φάση της καριέρας του. Ωστόσο η Ferrari βρίσκεται ήδη με την πλάτη στον τοίχο από τον τρίτο αγώνα της χρονιάς και ο νεαρός Λεκλέρ πιέζει με τις επιδόσεις του τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1.

O Φέτελ έβαλε πάντως τα πράγματα στη θέση τους σε μία συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό «Auto Bild motorsport», όπου απέκλεισε τέτοιου είδους σενάρια λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «έχω συμβόλαιο με τη Ferrari έως τα τέλη του 2020. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να οδηγώ σε κάθε περίπτωση. Αυτή τη στιγμή αποκλείω τη Formula E ή το Πρωτάθλημα Τουρισμού».

Ο Γερμανός πάντως δεν έχει χάσει το χιούμορ του παρά την πίεση, κάτω από την οποία βρίσκεται. Ετσι απάντησε στο ερώτημα, πόσο καιρό θα οδηγεί ακόμα, με τη φράση, «θα οδηγώ πάντα κάτι, όσο δεν μου έχει αφαιρέσει κάποιος το δίπλωμα».

Πηγή: gazzetta.gr