Η Ford επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να συμμετάσχει στο φετινό εορτασμό των Χριστουγέννων, μετατρέποντας το νέο Transit Connect, σε εξελιγμένο μέσο μεταφοράς του Άγιου Βασίλη!

Βασισμένο στη νέα γενιά του Transit Connect, το… πολυτελές έλκηθρο του αγαπημένου Άγιου μικρών και μεγάλων, ξεχωρίζει για το δυναμικό design του, για την κορυφαία -για τα δεδομένα της κατηγορίας- χωρητικότητά του, για την υψηλή απόδοση του EcoBoost κινητήρα, αλλά και για το φιλικό του χαρακτήρα, με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα να περιορίζονται αισθητά.

Το γιορτινό concept της Ford, συμπίπτει χρονικά με το λανσάρισμα του Transit Connect, το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη μεγάλη εταιρική εκδήλωση, «Go Further». Το Transit Connect βασίζεται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Ford και λανσάρεται σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή την εποχή, όπως αντίστοιχα και το μεγαλύτερο Transit Custom (καθώς και οι επιβατικές εκδόσεις τους).

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Ford, το νέο Transit Connect θα είναι διαθέσιμο στις διάφορες αγορές της ΕΕ με νέους κινητήρες βενζίνης (EcoBoost) και πετρελαίου, με μικρότερο κυβισμό και εξαιρετικές περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Πηγή: autotriti.gr