Η αμερικανική Wild Boar Off Road σκάρωσε το απόλυτο off-road «κτήνος», ένα τροποποιημένο Jeep Wrangler δηλαδή με ένα εξτρά ζευγάρι τροχούς.

Το θεριό βασίζεται στο Jeep Wrangler Rubicon του 2017, το οποίο δέχτηκε το σκληροτράχηλο άγγιγμα της καλιφορνέζικης φίρμας.

Όπως το γεγονός ότι αντικατέστησε τον V6 κινητήρα των 3,7 λίτρων του Wrangler με τον κτηνώδη V8 κινητήρα των 6,2 λίτρων του Dodge Challenger Hellcat, δίνοντάς του άλλα 400 άλογα δηλαδή. Και φτάνοντας έτσι τη συνολική ιπποδύναμη στους 750 ανήμερους ίππους!

Αλλά και το σασί τροποποιήθηκε ριζικά ώστε να χωρέσει άλλο ένα σετ από 20άρες ζάντες, χωρίς να υπονομευτεί σε τίποτα η οδηγική εμπειρία και η ασφάλεια των επιβατών. Ούτε φυσικά και οι εκτός δρόμου δυνατότητες του τζιπ, ίσα-ίσα.

Το Wrangler έγινε αγνώριστο ώστε να μεταμορφωθεί σε Hellhog 6×6 Jeep Wrangler Rubicon και να κλέψει τις καρδιές των παθιασμένων εραστών του off-road.

Και τα πορτοφόλια τους βέβαια, καθώς η τιμή του δεν είναι παίξε-γέλασε. Μιλάμε δηλαδή για 255.000 ευρώ (289.900 δολάρια)!