Η καρδιά του «La Mechanica delle Emozioni» χτυπά δυνατά στην «Αυτοκίνηση», όπου η νέα Stelvio, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo τραβά τα βλέμματα και προκαλεί δυνατά συναισθήματα στον οδηγό με την οδική συμπεριφορά του.

Δίπλα στη Stelvio και τα εμβληματικά μοντέλα της μάρκας, η Giulia και η Giulietta στην έκδοση Veloce, την καλύτερη έκφραση του σπορ χαρακτήρα της νέας Giulietta. Η ιταλική μάρκα περιμένει τους επισκέπτες να δουν από κοντά όλες αυτές τις προτάσεις που συνδυάζουν το ιταλικό design, τις τεχνολογίες αιχμής και την οδηγική απόλαυση.

170726_AlfaRomeo_Stelvio

Παράλληλα, πλήθος μοντέλων της Fiat θα δώσει «παρών» στην έκθεση, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το μικρό «πράσινο» Panda CNG. Πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής με CNG (φυσικό αέριο), το οποίο από το 2007 αποτελεί best seller στην Ευρώπη ανάμεσα στα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο.

Fiat_Nuova_Panda_4X4_01

Μόνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο πλαίσιο της χορηγίας, το Fisikon προσφέρει στους επισκέπτες το «Green Bonus Fisikon», δηλαδή ειδική έκπτωση 10% επί της τιμής οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα για την FCA, η έκπτωση ισχύει εκτός από το παρόν στην έκθεση Panda CNG, και για τα υπόλοιπα μοντέλα με φυσικό αέριο που διαθέτει ο στόλος της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo) και Fiat Professional (Panda Van, Doblo, Fiorino).

500LCross_05

Ανάμεσα στα μοντέλα της ιταλικής φίρμας θα βρίσκεται και η ανανεωμένη πρόταση για τους οικογενειάρχες, 500L, με αναβαθμισμένο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό όπου αναδεικνύονται διάφορες νέες λεπτομέρειες, καθώς και η μοναδική ταυτότητα της οικογένειας 500. Παρούσα και η οικογένεια του Tipo, το σύγχρονο τεχνολογικά 500 Mirror, το γοητευτικό 500X S-Design και το απολαυστικό roadster 124 Spider, ενώ για τους λάτρεις των αγωνιστικών επιδόσεων στην έκθεση θα βρίσκεται και το Abarth 595.

170828_F_FiatFullbackCross02

Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Fullback Cross, τη νέα lifestyle πρόταση στην κατηγορία των pick up.

Νίκος Τσάδαρης