Ήθελαν να ξεμοναχιαστούν, αλλά τους τσάκωσε ο σύζυγος. Ένας οργισμένος άντρας από τη Φλόριντα ξυλοκόπησε έναν άλλο άνδρα με ένα ρόπαλο, αφού τον έπιασε στο κρεβάτι με τη σύζυγό του.

Ο 33χρονος John Dimmig από το Lake Worth, αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, αφού εισέβαλε στο AirBnB του θύματος και τον έπιασε επ’ αυτοφώρω με την ξαφνιασμένη σύζυγό του, όπως αναφέρεται στο nypost.com. Ανταποκρινόμενοι σε κλήση στο 911, οι αστυνομικοί μπήκαν στην κατοικία στο Lake Worth Beach και βρήκαν το σαλόνι γεμάτο αίμα.

Τα κόκκινα ίχνη οδήγησαν στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, όπου το βαριά αιμόφυρτο θύμα ήταν ξαπλωμένο ανάσκελα, ενώ κρατούσε μια πετσέτα στο κεφάλι του. Σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν τεχνικός αξονικής τομογραφίας από την Αριζόνα και βρισκόταν στη Φλόριντα για δουλειά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγος του Dimmig ήταν συνάδελφός του και είχαν βγει για ποτό μετά τη δουλειά, πριν επιστρέψουν στο Airbnb του. Ενώ ήταν στο κρεβάτι μαζί της, άκουσε ξαφνικά την μπροστινή πόρτα να ανοίγει. Τότε, είδε τον Dimmig να ορμάει προς το μέρος του με ένα ρόπαλο στο χέρι.

Ο εξαγριωμένος σύζυγος τον καθήλωσε και τον χτύπησε τρεις φορές με το μεταλλικό ρόπαλο, σύμφωνα με την έκθεση. «Ένιωσα ότι ήθελε να με σκοτώσει», είπε στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο.

Ο Dimmig φώναζε και προειδοποιούσε τον εραστή να μην πλησιάσει τη σύζυγό του. Εκείνη τράβηξε τελικά τον σύζυγό της από το θύμα, πριν ο Dimmig διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος. Μια βιντεοκάμερα στο διαμέρισμα την κατέγραψε να τον εκλιπαρεί να σταματήσει την επίθεση. «Τζον! Σταμάτα! Αιμορραγεί!», ακούστηκε να φωνάζει η ίδια.

Ο Dimmig απάντησε με τον ίδιο τρόπο, βρίζοντας μέσα στο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί πήγαν αργότερα στο σπίτι του Dimmig και τον βρήκαν να φορτώνει το αυτοκίνητό του με δύο βαλίτσες με ρούχα.

Η σύζυγός του υπέγραψε αργότερα το ένταλμα έρευνας και η αστυνομία βρήκε ένα μαύρο ρόπαλο μαζί με ματωμένα ρούχα. Ο Dimmig αρνήθηκε την επίθεση, αλλά τέθηκε υπό κράτηση. Έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 17 Ιουλίου.