Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ δηλώνει ερωτευμένη με τον sugar daddy της και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της, αφού έχουν αρραβωνιαστεί, ύστερα από μια παθιασμένη σχέση που μετράει αρκετά χρόνια.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 31χρονη κομμώτρια Damea Williams το 2017 ήταν απογοητευμένη από τους άντρες που είχε γνωρίσει, ενώ αντιμετώπιζε και σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Έτσι, ανέβασε αγγελία στο Facebook και ζητούσε έναν «έμπειρο άντρα, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, σοβαρό και ευυπόληπτο», με στόχο «να την συντηρεί οικονομικά και να είναι πάντα δίπλα της».

Η Damea Williams

Αρχικά, νόμιζε ότι δεν θα έβρισκε ανταπόκριση, μέχρι που δέχτηκε μήνυμα από τον 67χρονο James Parker, με τον οποίο έχουν διαφορά ηλικίας 36 χρόνια και ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού. «Είχα βαρεθεί το δράμα με τους ανθρώπους που έβγαινα γύρω στην ηλικία μου, οπότε ήθελα κάποιον μεγαλύτερο. Έβαλα μια αγγελία στα social media που έλεγε ότι ήθελα κάποιον άνω των 50 και που θα μπορούσε να με βοηθήσει, να με φροντίσει και να μπορέσει να προσφέρει οικονομική υποστήριξη», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε, η κομμώτρια από την Ατλάντα και ο συνταξιούχος πεζοναύτης ξεκίνησαν να βγαίνουν και όπως υποστηρίζουν αναπτύχθηκε ένα «καυτό» ειδύλλιο μεταξύ τους, που σύντομα θα οδηγήσει στο γάμο.

Η Damea Williams και ο James Parker

Η χείρα βοηθείας και η συνειδητοποίηση

Τόσο η Damea Williams, όσο και ο James Parker θεωρούσαν ότι η σχέση τους είχε ημερομηνία λήξης. Παρόλα αυτά, τα πράγματα άλλαξαν όταν έκλεψαν το αυτοκίνητο της γυναίκας και ο sugar daddy της, αγόρασε ένα καινούργιο που κόστισε περίπου 46.000 ευρώ. Από τότε ξεκίνησε να τον βλέπει διαφορετικά, όπως υποστήριξε.

Μάλιστα, δεν μπορούσε να κρύψει τα αισθήματα της, από την στιγμή που της πήρε σπίτι αξίας 391.000 ευρώ, ενώ της έδωσε και χρήματα για να αναπτύξει το κομμωτήριο της, με αποτέλεσμα πλέον να έχει δημιουργήσει αλυσίδα. Έτσι, αρραβωνιάστηκαν το 2018 και πρόκειται να παντρευτούν σε λίγους μήνες.

«Πλήρωσα ότι ήθελε. Δεν πίστευα ότι αυτή η σχέση θα έφτανε τόσο μακριά. Απλά νόμιζα ότι υπήρχε ημερομηνία λήξης, όμως βρήκαμε κάτι ξεχωριστό», είπε ο 67χρονος, με την Damea να προσθέτει πως «δεν περίμενα να ερωτευτώ τον sugar daddy μου, αλλά με έκανε να δω τη ζωή διαφορετικά».